Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Na Proseku našli svázanou polonahou ženu v autě. Útočník ji unesl, když čekala na syna před školou, pak ji zneužil

Ilustrační foto.
Zdroj: profimedia
Znásilnění

K hrůznému činu došlo ve čtvrtek 1. února v pražské části Prosek. Neznámý muž si sedl do auta k ženě, která čekala před školou na svého syna, donutil ji přesednout na místo spolujezdce a odvezl ji na neznámé místo, kde ji zneužil. Po pachateli nyní pátrá policie, jak oznámili strážníci na sociální síti X.

„Včera odpoledne zatím neznámý muž donutil pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na svého syna před školou v Praze 9, aby přesedla na místo spolujezdce, a poté ji odvezl na neznámé místo, kde ji znásilnil,“ uvedla policie v pátek 2. února na sociální síti X.

Incident se odehrál v Praze na Proseku. Podle vyšetřovatelů násilník po činu přijel s autem do Okřínecké ulice v Praze 9 a z místa následně odešel. Odkud přesně muž ženu přivezl, policie nezmínila. Žena byla nalezena týž den polonahá a svázaná ve svém autě.

Pomozte ho najít

Podle popisu policie mohl mít útočník věk kolem 40 let, byl štíhlé postavy s výškou asi 180 centimetrů, na sobě měl šedé teplákové kalhoty, mikinu světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti. Pravděpodobně měl krátké světlé vlasy, nelze však vyloučit, že byl i plešatý. Měl kruhy pod očima jakoby od únavy, byl cítit zatuchlinou a mluvil česky.

Policie případ vyšetřuje jako znásilnění a omezování osobní svobody.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy