Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miliardář bez internetového bankovnictví. Babiš na sebe práskl, že nemá ani počítač. Mám na to lidi, říká

Omluvit se ale nechce.
Zdroj: se souhlasem TV Prima
+ Dalších 9 fotografií
podcast

Expremiér Andrej Babiš nasedl na vlnu moderního trendu a založil svůj podcast. Ten nese název Sorry jako, podle jeho legendární hlášky. V něm se mimo jiné svěřil, že neumí s moderními technologiemi. „No tak to všichni vědí, že Babiš je vlastně analfabet. Babiš nemá počítač a všechno si značím do toho bloku,“ uvedl. Zároveň prozradil, že na Velikonoce se chystá k moři a dovolenou vybírá společně se svou ženou Monikou a dětmi.

Poté, co obhájil své předsednictví v hnutí ANO, se Andrej Babiš pustil do další role – bude tvořit podcasty. "Já jsem si vždycky přál mít pořad Volejte řediteli. Teď bylo vlastně 30 let od vzniku Novy a Železný byl geniální,“ řekl Babiš v novém pořadu Sorry jako. Název odkazuje na hlášku, kterou Babiš kdysi odvětil novinářkám, žádajícím o rozhovor.

„Už jsem byl naštvanej, tak jsem použil tu hlášku 'sorry jako' a zkrátka jsem je nějak odpálil,“ uvedl Babiš s tím, že za ním tehdy přišly tři štáby "provládní ČT".

Babiš nemá internetové bankovnictví

Politik se také svěřil s tím, že si moc neumí poradit s moderními technologiemi. „No tak to všichni vědí, že Babiš je vlastně analfabet. Babiš nemá počítač a všechno si značím do toho bloku. Bankovnictví vůbec, to bych nezaplatil vůbec nic, takže mám na to lidi a jsem v pohodě. No tak jsem konzerva, jsem už starej, takže všechny ty e-věci zkrátka neřeším,“ řekl.

Babiš se také vyjádřil ke své stravě a k tomu, zda někdy zajde do fastfoodu. "Mám vysoký cholesterol, takže fastfoody ne. Snažím se jíst racionálně a držet váhu, protože bych chtěl jet na Velikonoce k moři," vysvětlil. Dovolenou prý vybírají v rodině společně. "V rámci rodiny jsou na to různé názory. Já mám rád moře i hory, ale už jsem nebyl dlouho u moře, takže bych rád na sluníčko," dodal s tím, že ještě nemá vybranou destinaci.

Během rozhovoru se Babiš také neustále vracel ke kauze kampeličky Petra Fialy. Babiše ve středu očistil Městský soud v Praze v kauze Čapí hnízdo. Redakce eXtra.cz byla u toho.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy