Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Matka během živého vysílání odporně nadávala tříletému synovi. Za zavřenými dveřmi plačící dítě nejspíš zbila

Šílená matka pobouřila sledující na sociálních sítích: Její chování k synovi hraničí s týráním
Zdroj: koláž eXtra.cz / Instagram @stefanie1402___, TikTok @stefiprincess11
+ Dalších 12 fotografií
šokující chování

Lidé na sociálních sítích jsou pobouřeni chováním dvojnásobné matky a tiktokerky, vystupující pod jménem Stefi T. Žena, která často vysílá své livestreamy na Instagramu, vzbudila pozornost dalších uživatelů hrubým jednáním vůči svému tříletému synovi Samuelovi, použila jak násilí, tak i nadávky. Záznam, na kterém matka vulgárně nadává svému dítěti a osočuje synka z toho, že kvůli němu vypadá jako špatná matka, sdílela jiná uživatelka na Facebooku.

Tak si to běžte vychovávat, běžte si vychovávat takový debilní dítě. Protože já se mu věnuju celej den a on tady ze mě musí udělat nejhorší mámu na celým světě. Samuelku, moc ti děkuju. Teď musím lidem vysvětlovat, proč se předvádíš. Fakt děkuju,“ obrací se Stefi T. ke svému tříletému synkovi, který mimo záběr pláče a vzlyká.

„Uklidni se, Samueli. Teď jsi tady lidem ukázal, že jsi opravdu postižený dítě. To mám za co? Že jsem se ti celej den věnovala? A že si chci teďka v jedenáct večer livestream na chvilku? To mám za to, že ti tady kupuju sra*ky a todleto? Asi jo, asi to mám za to,“ pokračuje matka a poté se přímo před synem rozhodne věnovat reakcím na komentáře, které jí lidé během přímého vysílání píší.


Rány a pláč za dveřmi

Ivuška – drž pí*u, krávo jedna, vole. Se ani nedivím, že bys raději neměla děti. Fajn, tak teď tady budeme rozjíždět zlo? No dobře, lidi, jak chcete. Lucie – namyšlená ku*da, samozřejmě blondýnka. Blondýnky jsou nejvíc pí*i, že jo. Blokace, tak pojď, svině. Já vás ale budu blokovat, lidi, já tohle nebudu tolerovat,“ rozohní se znovu žena, tentokrát na své sledující, kteří jí vyčítají její vlastní chování k dítěti.

Já vám tady vysvětluju, že to dítě je retardovaný a dělá prostě blbosti. Ano, chovám se trošku to, ale prostě... Májunk1 – ty seš dítě sama o sobě, ještě tví rodiče by tě měli správně vychovat, protože takovouhle puberťačku zku*venou by neměl nikdo prostě porodit,“ doplňuje ještě na adresu sledujících Stefi.

Následuje scéna, kdy matka konstatuje, „že to (syn) zase přehání“, odbíhá za ním do vedlejší místnosti a zavírá za sebou dveře. Vysílání přitom stále běží a z vedlejší místnosti se ozývají střídavě tupé rány a pláč a křik dítěte.


„Doufám, že ti ho sociálka vezme“

Sledující se u každého videa na TikToku uživatelky vyjadřují k jejím „výchovným“ metodám: „Chudák děcko. Doufám, že ti ho sociálka brzo vezme,“ nebo „Asi jste sama měla příšerné dětství. A teď v dospělosti váš život není o moc lepší, když si vybíjíte zlost na bezmocných dětech. Je mi vás celkem líto.

Další vyjadřují přání, aby chlapečka Samuela úřady jeho matce brzy odebraly. Podle jejího instagramového profilu se synek narodil 23. 2. 2020 a kromě něj má žena ještě dceru Vanesku, která přišla na svět 14. 2. 2019. Uživatelka, která na Facebooku sdílela záznam ze šokujícího livestreamu, připomněla alarmující statistiku, jejíž původ však neuvedla.


Z té údajně vychází, že většina české společnosti toleruje násilí na dětech – ať už fyzické nebo psychické – a připadá jim naprosto v pořádku děti „vychovávat“ způsoby, mezi které patří bití, facky, nadávky, zesměšňování nebo týrání. „To, co tiktokerka Stefi Taitlová předvedla na živém streamu, se dnes a denně může dít v tisícovkách rodin za zavřenými dveřmi. A když zajdeme ještě dál, podle iniciativy Pod svícnem zemřely v loňském roce v Česku minimálně čtyři děti následkem fyzického násilí či sexuálního zneužívání,“ doplnila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy