Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hrozivé detaily vraždy dítěte: Otec syna ubodal v den jeho 14. narozenin

Hrozivé detaily vraždy dítěte: Otec syna ubodal v den jeho 14. narozenin
Zdroj: Profimedia
smrt

Česko v úterý obletěla otřesná zpráva. V obci na Klatovsku zavraždil otec syna. Teprve čtrnáctiletého chlapce ubodal v den jeho narozenin. Strašlivému činu podle informací Práva předcházela hádka. Muž se po vraždě pokusil o sebevraždu.

V den svých narozenin tragicky zemřel teprve čtrnáctiletý chlapec z obce na Klatovsku. Nožem ho měl ubodat vlastní otec. Ten pak vyskočil z okna a s těžkými zraněními skončil v plzeňské nemocnici.

Pro deník Právo popsali otřesné události kamarádi oběti. "Domluvili jsme se, že půjdeme odpoledne ven. On se těšil, že mu dorazí jako dárek mikina, a chtěl mi ji ukázat. Dnes totiž slavil čtrnácté narozeniny,“ řekl deníku jeden z nich. „Je to hrozné. Nemůžeme tomu uvěřit. Ještě v pondělí jsme si byli všichni, včetně jeho táty, společně zahrát fotbal. A teď už tady náš kamarád není,“ dodali zdrceně.

V úterý odpoledne se prý muž na syna rozzuřil. „Nejdřív ho měl snad škrtit a pak na něj vytáhnout nůž. Jeho tátovi muselo přeskočit, když něco takového udělal,“ vypověděli Právu kluci.

Na místo okamžitě spěchali záchranáři, chlapci už ale bohužel nebylo pomoci. Jeho otce přepravil s těžkými zraněními vrtulník do plzeňské nemocnice. Na místo ihned vyjeli klatovští policisté a služba kriminální policie a vyšetřování krajského ředitelství. Případ vyšetřují jako vraždu.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy