Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Autobus plný dětí se převrátil na bok: Čtyři z nich i s učitelkou skončily v nemocnici

Autobus plný cestujících měl nehodu.
Zdroj: HZS Středočeského kraje
Nehoda

Záchranáři a hasiči vyjížděli ve čtvrtek 18. dubna ráno k havárii autobusu, která se stala v Dublovicích na Příbramsku. Autobus skončil převrácený na bok v příkopě. „Na místě jsme pomohli cestujícím vystoupit, protože se sami z vozidla nedokázali dostat ven,“ uvedli hasiči na sociální síti X s tím, že bylo zraněno šest dětí a dva dospělí.

V Dublovicích na Příbramsku došlo ve čtvrtek ráno k nehodě. Autobus plný cestujících sjel do příkopu a skončil na boku. Záchranáři museli ošetřit šest zraněných dětí a dva dospělé. Čtyři předškoláčky a učitelku poté převezli do příbramské nemocnice.

„Zasahujeme u dopravní nehody autobusu na silnici I/18 u obce Dublovice na Příbramsku. Autobus sjel mimo komunikaci do příkopu. Na místě jsme pomohli cestujícím vystoupit, protože se sami z vozidla nedokázali dostat ven,“ uvedli hasiči na sociální síti X.

Autobus plný dětí

„Uvnitř cestovaly děti z mateřské a základní školy, spolupracujeme se záchrannou službou,“ uvedla pro Novinky mluvčí záchranné služby Monika Nováková. V autobusu jelo celkově osmatřicet malých dětí. Řidič utrpěl šok, ovšem test na alkohol mu vyšel negativní. Pro nezraněné děti si přijeli rodiče. Nehodou se dále zabývají policisté.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy