Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zlý sen Martiny Pártlové na dovolené: Kvůli dceři skončila celá rodina v nemocnici

Zpěvačka Martina Pártlová.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
dovolená

Martina Pártlová prožívá dovolenou hrůzy. Ačkoli společně s rodinkou vyrazili na začátku nového roku načerpat energii na Bali, pobyt neprobíhá podle představ. Nakonec všichni skončili kvůli dceři v nemocnici, kde jsou již druhým dnem. Zpěvačka sdělila redakci eXtra.cz detailnější informace a promluvila o tom, kdy je pustí. 

Martina Pártlová neodstartovala nový rok zrovna nejlépe. Sice si s rodinkou plánovala pohodovou dovolenou na Bali, realita je však jiná. Místo vyvalování se na pláži skončili kvůli dceři i s Josefem Vařekou v nemocnici, kde si je nechávají již druhým dnem. Zpěvačka redakci eXtra.cz prozradila, jak se situace má a zda z dovolené ještě něco bude.


"Dcera už je na tom naštěstí mnohem lépe a zítra nás snad pustí domů," odpověděla na dotaz týkající se jejich pobytu v teplých krajích. "Tak jo, jsem vám chtěla říct, že dovču si zatím moc neužíváme," psala na sociálních sítích ke snímku přímo z nemocničního pokoje, kde leží její dcera.

Martina si nemůže vynachválit tamější péči

"Stellinka si něco přivezla s sebou z ČR a nakonec jsme skončili v nemocnici. Už jsme tu druhou noc a pořád všichni spíme," vysvětlila. Co si ale nemůže vynachválit, je tamější nemocniční péče. "Pokud se vám něco takovýho stane na Sabě, tak nemusíte mít strach. Nemocnice je tu fajná a je asi 5 minut od bydlení. Pokoje maj každopádně lepší jak u nás… Stella si může vybrat ze tří chodů, personál je anglicky mluvící, milej a nikdo se nediví, že tu chceme zůstat se svým dítětem," přiznala.


Pod zveřejněným příspěvkem se zpěvačce okamžitě dostalo slov podpory od mnoha českých celebrit. "Držte se. My zase deset dní čtyřicítky," přidává se Martina Gavriely. "Posílám pusinku drobečkovi," zdraví i Alice Bendová. Pozadu nezůstala ani Simona Krainová: "Tož ať se princezna brzy uzdraví," přeje kráska.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy