Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žhavé krásky na Slavících: Emma Smetana s výstřihem po pupík, Pavlovčinová ukázala zadeček i bujný dekolt Gašpárové

Český slavík 2023 a nejžhavější krásky. Emma Smetana s výstřihem po pupík, Pavlovčinová ukázala zadeček i bujný dekolt Gašpárové
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 51 fotografií
móda

Předávání cen Český slavík 2023 není zasvěceno jen populární hudbě, nedílnou součásti je také móda. Snad každá z celebrit se na tuto událost připravuje s dostatečným předstihem tak, aby na červeném koberci zazářila. A nic nenechaly náhodě obzvláště ženy, což je patrné ze snímků fotografů eXtra.cz. Kdo vynesl nejžhavější model večera? 

Slavnostní večerní róby, podpatky, dokonalé make-upy i účesy. Na galavečeru předávání cen Český slavík 2023 byla radost pohledět kolem sebe. Událost si nenechal ujít snad nikdo ze světa českého showbyznysu a drtivá většina si dala záležet, aby na červeném koberci zazářila. Převážně ženy nenechaly nic náhodě.

Hned několik známých krásek se při výběru šatů nedrželo zkrátka a vynesly často velmi výstřední modely. Ať už odvážné výstřihy, rozparky, netradiční střihy nebo barvy. Po klasických, nepříliš zrovna dvakrát výrazných šatech sáhla jen málokterá z přítomných a někdy se jednalo o velmi žhavou podívanou!


Žhavá Boho, Kašáková nebo Mátlová

Velmi elegantní a zároveň pikantní model zvolila Jitka Boho. Modelka oblékla přiléhavé rudé šaty s odhalenými rameny i odvážným rozparkem, které zdůrazňovaly její ukázkovou postavu. Vůbec poprvé se ve společnosti objevila se svými novými blond vlasy a vypadala úchvatně.

Perfektní model zvolila i modelka Veronika Kašáková. Ta oblékla stříbrné flitrované šaty s dlouhým rukávem ve stylu hollywoodský glam s odvážným výstřihem a ani z ní nemohli (nejen) pánové spustit oči. A pozadu nezůstala ani operní diva Tereza Mátlová, která již celkem tradičně sáhla po hlubokém výstřihu, jímž nejspíš vyvolávala různorodé fantazie. Chvílemi totiž připomínala sexsymbol Pamelu Anderson.

Doporučené video: Rozhovor s Radkou Pavlovčinovou na Českém slavíkovi


Jeden z vůbec nejodvážnějších modelů večera oblékla modelka Gabriela Gášpárová, kterou mnozí znají také jako účastnici Love Island. A žhavých krásek bylo na Slavících hned několik. Redakce eXtra.cz byla na místě a vše pro vás zdokumentovala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Český slavík 2023

Anketa Český slavík vznikla v roce 1996. Jejím předchůdcem byl Zlatý slavík. Český slavík 2023 se koná v pátek 24. listopadu od 20:20 a galavečer vysílá TV Nova

Poslední ročníky: 2021 | 2022 | 2023

Související články

Další články

Nejnovější kauzy