Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zešílení Tadeáše Kuběnky: Karma, říká Myslivcová. Nejradši bych mu plivla do obličeje

Dominika Myslivcová zareagovala na psychické zhroucení Tadeáše Kuběnky.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Se svolením Tadeáš Kuběnka
+ Dalších 12 fotografií
kolaps

Na českém internetu se od víkendu neřeší nic jiného než dění kolem influencera Tadeáše Kuběnky. Ten se před pár dny zhroutil a skončil v psychiatrické léčebně, jak veřejně potvrdila i jeho matka. Informace o stavu Tadeáše rozdělila lidi na dva tábory - zatímco z jedné strany dostává potřebnou podporu, z druhé strany se však lítosti rozhodně nedočkal. Nekompromisně se vzhledem k situaci vyjádřila i Dominika Myslivcová, která se s Tadeášem před nedávnem dostala do velkých rozepří. Urazil její dítě a Dominika nyní říká: "Karma je zdarma."

"Dnes jsme se tu potkaly z důvodu, abychom vyvrátily spekulace a nesmysly, které kolují vzhledem k vyjádření, které Tadeáš ve čtvrtek zveřejnil," znělo na úvod videa s názvem Vyjádření k tomu, co se děje s Tadeášem, které natočila Tadeášova matka a jeho dvě nejlepší kamarádky - influencerky Simona Tvardek a Sugar Denny.

Dámy tak reagovaly na sérii videí, kterou Tadeáš Kuběnka natočil a zveřejnil v noci ze středy na čtvrtek v minulém týdnu, a v níž mluvil o zpytování svědomí, uvědomění, ale také například o sebenenávisti - tím ihned vyvolal obavy nejen u svých přátel a rodiny, ale také u fanoušků.


Tadeášův stav nebyl dobrý, okolí mělo obavy

"Po tom vyjádření jsme se všechny tři, jak tady sedíme, u Tadeáše potkaly, a zhodnotily jsme, že ten jeho stav není nejlepší. Od té doby nebyl na sociálních sítích a nebyl na telefonu - ani nebude, jeho telefon mám já," dodalo Tadeášova matka ve zmíněném vyjádření a následně potvrdila, že Tadeáš nakonec skončil v rukách psychiatrů.

Dle všeho Tadeáš neustál svůj vlastní život a zhroutil se. Momentálně se nachází v léčebně, kde si například čte nebo kreslí, od okolního světa je zcela odstřižený. Na sociálních sítích se pod jeho příspěvky momentálně množí rozporuplné reakce lidí a fanoušků k celé záležitosti - zatímco od jednoho tábora získává influencer potřebná slova podpory, z druhé strany se lítosti rozhodně Tadeáš nedočkal. Mnozí hovoří o karmě - Tadeáš si dlouhodobě nebere servítky snad s nikým a ničím a ve svém podcastu Kontroverzní si vzal na paškál snad všechny osobnosti napříč showbyznysem.


Tadeášův zdravotní stav rozdělil lidi na dva tábory

"Ahoj Tadeáši. Viděla jsme video, které natočily holky s tvojí mamkou. Moc mě mrzí, čím si procházíš a držím ti palce, abys byl brzo v pohodě. Taková situace může potkat každého, že už neunese věci, co se kolem něj dějí. Držím ti palce, ať je ti brzo líp a jsi šťastný a žiješ takový život, který tě bude bavit a naplňovat," objevuje se například pod Tadeášovým nejnovějším příspěvkem na Instagramu a obdobných komentářů lidé influencerovi věnují po desítkách.

Jenže najdou se i tací, kteří si z celé situace dělají srandu, nebo které záležitosti dokonce potěšila. "Jojo, kreatura, která bere drogy, alkohol a pak se chudáček musí zavřít, aby ho každý litoval. Hnus," či "Konečně," neberou si někteří servítky.

Doporučené video: Rozhovor s Tadeášem Kuběnkou po zápase v COTS:


Karma je zdarma, reagovala Myslivcová

Tadeáš se před nedávnem dostal "do křížku" i s influencerkou Dominikou Myslivcovou - v jednom z dílů podcastu Kontroverzní totiž promluvil o jejím ani ne ročním synkovi, kterého nazval dementem - i Dominika se proto nyní k celé situaci vyjádřila. „Ve videu se vyjadřuje jeho matka, která prosí veřejnost o lidskost a říká, že je to z pohledu matky hrozně nepříjemné a že by se nerada dočetla zlých a nepříjemných komentářů. Jistě ji prý každá matka pochopí. Tak jsem jenom chtěla říct, že já to jako matka naprosto chápu, naprosto se s tím ztotožňuji, a taky jsem se chtěla zeptat, kde měl lidskost její syn, který nedávno natočil podcast, kde se vysmívá malým dětem a kde mého syna, který neumí ani mluvit, nazývá dementem,“ spustila Dominika na sociálních sítích.

„Musím vám říct, že tohle video mě tak nadzvedlo ze židle, že kdyby byl někde poblíž, tak mu normálně plivnu do obličeje, protože navážet se do malých dětí mi přijde jako velké svinstvo. Na mě může říct každý cokoliv a nechá mě to chladnou, ale s*át se do dětí dělá jen zlý a bezpáteřní člověk," řekla. A přes to, že ji Tadeáš nedávno pořádně nadzdvihl ze židle, přece jen mu na závěr popřála brzké uzdravení. "Pár kontroverzních videí jsem taky natočila a chtěla jsem říct, že jsem to vždycky dělala tak, abych se na sebe mohla dívat do zrcadla, protože věřím, že všechno, co dáváme, tak se nám vrací, a prostě karma je zdarma. I po tomto mu fakt přeji, ať se mu udělá lépe, dostane se z toho a postaví se zpátky na nohy a hlavně, ať najde tu lidskost, která mu zjevně chybí,“ ​dodala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy