Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřel televizní kuchař Radek Jakubec: V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci

Šéfkuchař Radek Jakubec zemřel v pouhých 37 letech
Zdroj: Se souhlasem TV Barrandov
+ Další 2 fotografie
TRAGÉDIE

Bývalá hvězda kuchařské show na TV Barrandov Radek Jakubec (†37) je po smrti. Redakci eXtra.cz to potvrdil jeho spolupracovník Radek Kuchař. Rodinní přátelé navíc popsali, co přesně se talentovanému šéfkuchaři stalo.

Radek Jakubec: Nečekaná smrt. Jaká byla příčina?

Nadějný šéfkuchař Radek Jakubec v pouhých 37 letech opustil tento svět. Zemřel jen několik dnů před svými osmatřicátými narozeninami. Měl před sebou celý život, mohl získat spousty uznání a ocenění. Místo toho ho nyní oplakávají jeho nejbližší. I tak se ale stihl zapsat svým umem do srdcí mnoha lidí.

Bohužel je to pravda, Radek je po smrti. Nechápu to a moc mě to mrzí. Ale nebudu to dál vůbec komentovat, nechci, aby to vypadalo, že se zviditelňuju na jeho smrti, řekl eXtra.cz herec a dabér Radek Kuchař, který se zesnulým šéfkuchařem vystupoval v pořadu TV Barrandov Kolotoč v kuchyni.

Redakci se podařilo kontaktovat rodinné přátele, kteří vnesli trochu jasněji do toho, proč vyhasl život tak mladého muže.

„Nedávno prodělal zánět mozkových blan, nemluvil, pomalu nechodil, poslední týden ale už byl lepší, tak ho přeřadili v nemocnici na běžné oddělení, nakonec bohužel ale ve čtvrtek 13. 4. zemřel na plicní embolii,“ tvrdí zdroje.

Přítelkyně je zdrcená

„Měl přítelkyni, ta je samozřejmě zdrcená,“ doplnili naši informátoři. „Odpočívej v pokoji, můj jediný,“ napsala po jeho smrti na jeho Instagram.

Na sociálních sítích se také objevilo oznámení od rodiny.

„V úterý 18. 4. by Radek Jakubec oslavil 38. narozeniny. S bolestí v srdci všem oznamujeme, že ve čtvrtek 13. dubna 2023 po krátké nemoci náhle zemřel. Děkujeme všem za tichou vzpomínku. O termínu posledního rozloučení vás budeme včas informovat,“ napsal na Facebook bratr zesnulého David.

Radek Jakubec vyjel v mládí do světa, své dovednosti zlepšoval v Anglii. Absolvoval například stáž u Gordona Ramsayho. Prošel řadou pražských podniků, s restaurací Metropolitan získal michelinské doporučení, jistou dobu pracoval i v Bavorsku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy