Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Zemřel hokejista Michal Turek: V 35 letech prohrál boj s leukémií, zůstaly po něm dvě děti

ilustrační foto
Zdroj: Profimedia
úmrtí

Hokejový svět zasáhla smutná zpráva. Na konci dubna naposledy vydechl bývalý gólman HC Uničov Michal Turek. Brankářovi, který dlouho sváděl boj s leukémií, bylo pouhých 35 let. O jeho úmrtí informoval klub na svých sociálních sítích. 

"Určitě si vzpomenete na oporu v bráně HC Uničov. Po dvouletém boji s leukémií tento boj prohrál. Čest jeho památce a upřímnou soustrast rodině a blízkým," uvedl klub, který hraje v Moravskoslezské krajské lize, tedy ve čtvrté nejvyšší soutěži, HC Uničov na Facebooku. Kromě vzkazu zveřejnili i hokejistovo parte. Poslední rozloučení s gólmanem Michalem Turkem proběhne 7. května v olomouckém krematoriu. Mladý sportovec po sobě zanechal manželku Adélu a dvě děti – Agátku a Ríšu.


Odchovanec HC Olomouc

Pod příspěvkem se vyrojila řada komentářů. "Upřímnou soustrast všem příbuzným, kamarádům a kolegům. Já ho měla ráda, byl dobrý brankář," napsala Dáša. "Čest jeho památce a upřímnou soustrast rodině," připojil se Jan.

Michal Turek byl odchovancem HC Olomouc. V barvách Jestřábů Prostějov si vyzkoušel třetí nejvyšší hokejovou soutěž. Několik sezón strávil v Uničově. Kariéru ukončil v dresu Moravské Třebové, informoval Denik.cz.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy