Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zeman od propuštění z nemocnice poprvé ve společnosti. Přišla i Bohdalová, ta schovávala tvář pod brýlemi

Miloš Zeman a Jiřina Bohdalová se objevili na křtu knihy Spiknutí.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 41 fotografií
křest knihy

Bývalý prezident Miloš Zeman (79) se od propuštění z nemocnice poprvé objevil ve společnosti, a to na křtu knihy Spiknutí od autorů Luboše Procházky a Radima Panenky. Na akci přišla i herecká ikona Jiřina Bohdalová (92), jak nafotil fotograf eXtra.cz.

Miloš Zeman na tom poslední dobou nebyl zdravotně zrovna nejlépe. Víc než dva týdny strávil ve Fakultní nemocnici Motol kvůli krevní sraženině. Lékaři bývalého prezidenta propustili až někdy začátkem dubna. Kvůli svému zdravotnímu stavu se musí pohybovat na vozíčku nebo s chodítkem. To mu však nebránilo v tom, aby se dostavil na křest knihy s politickou tematikou s názvem Spiknutí.

Nečekaný host

Setkání se uskutečnilo v úterý odpoledne a Miloš Zeman se dostavil na kolečkovém křesle. Působil, že mu léčba výrazně prospěla. Překvapivě se na akci objevila i herečka Jiřina Bohdalová, jak nafotila redakce eXtra.cz.

Jiřina Bohdalová usedla ke stolu až úplně na kraj a ihned si zakryla oči slunečními brýlemi. Vypadalo to, že herečce není úplně dobře. Chyběl jí zářivý úsměv na rtech, který je pro ni jinak typický. Nakonec se ji však vlila krev do žil a velkou část akce si užívala plnými doušky.


Mimo jiné se na akci objevili také bývalý hradní kancléř Vratislav Mynář se svou manželkou Alex Mynářovou, Jana Bobošíková či saxofonista Felix Slováček.

Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy