Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdeněk Pohlreich křepčil v zástěře na plese: Šéfkuchař ukázal krásnou manželku, společně to rozjeli na parketu

+ Dalších 23 fotografií

V kuchyni umí být pořádný ras, na Plese jako Brno ale známý šéfkuchař roztál a rozdával úsměvy na všechny strany. Řeč je o Zdeňku Pohlreichovi, který si společně s krásnou manželkou Zdeňkou Pohlreich Gruberovou vyrazil užít večer plný kultury. Během něj si udělal čas i na rozhovor pro redakci eXtra.cz, kde se rozpovídal jak o zdraví své lásky, která se v minulosti prala s rakovinou, tak i o společných plánech. Tušili jste, jakou mají společnou vášeň?

Hosté na Plese jako Brno byli svědky nevšední scénky. Na parketě se mezi elegantně oblečenými páry proháněl i muž v kuchařské zástěře, který vypadal, jako by si zrovna odskočil od plotny. Ačkoli by se mohlo zdát, že Zdeněk Pohlreich má v šatníku jen samé pracovní úbory, není tomu tak a jeho outfit měl dobrý důvod. Na akci se totiž skutečně staral o občerstvení.

Přesto si našel čas na svou krásnou manželku a společně si zatančili. Jak řekl v rozhovoru pro eXtra.cz, na podobné akce se příliš často nedostanou. Šlo jen o jejich druhý ples za tu řadu let, co jsou spolu. Zdeněk ale dodává, že s manželkou mají trochu jiné záliby.

"My docela hodně cestujeme, teď v zimě si pojedeme zalyžovat, v létě pojedeme k moři," řekl šéfkuchař. Jejich největší vášní jsou ale prý motorky, na nichž vyrážejí společně na výlety. "Manželka je větší motorkářka než já, ona měla motorku dřív než já, teď už máme každý svou a je to dobrý," říká s úsměvem spokojený Pohlreich

.Zdraví manželky

Ne vždy ale bylo v jeho životě vše růžové. Jedno z nejhorších období zažil, když jeho manželka Zdeňka onemocněla rakovinou prsu, kterou naštěstí zvládla překonat. Jak je to na tom dnes? "Zdravější holku si představit neumíte," pochvaluje si Pohlreich se širokým úsměvem ve tváři.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy