Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Záhada těhotné babi (62): Bez menstruace, manžel po vasektomii, přesto jsem v tom

Těhotná důchodkyně (62): 16 let bez menstruace, přesto je v tom
Zdroj: Instagram The Good Wifey
+ Dalších 5 fotografií
Těhotná

Šestnáct let neměla menstruaci, je po menopauze a manžel (72) po vasektomii. Přesto Jenny (62) otěhotněla. "Je to dar od Boha," tvrdí, zatímco ji fanoušci na sociálních sítí bombardují nakvašenými vzkazy. "Na dítě jsi stará a podle všeho i lžeš o svém věku," tvrdí. O neobvyklé situaci informoval deník The Sun.

Manžel (72) po vasektomii, přesto má být otcem

Paní, která v důchodovém věku čeká své třetí miminko? Tak to musí to být skutečně požehnání od Boha. Jenny (62) totiž už neměla 16 let měsíčky a její manžel prodělal vasektomii. Ani on navíc už není nejmladší - konkrétně mu je 72.

"Je to zázrak," popisuje Jenny své těhotenství... a nezbývá, než souhlasit. Pro spoustu žen je těžké otěhotnět a o miminko se pokoušejí dlouho. Ne tak Jenny, která už prodělala i menopauzu. Podle všeho musí být neskutečně plodná. Mít dítě po šedesátce přece jen není vůbec obvyklé.

Na šedesátnici nevypadá

Nastávající maminka ale musí na sociálních sítích čelit hlavně kritice. Už se setkala s názory, že mít dítě třeba i jen po pětatřicítce je nezdravé, natož pak po šedesátce. Jenny kritizuje společnost za to, že jí tvrdí, že je na dítě stará, ale jejího muže lidé plácají po zádech, jaký je to frajer s tím, že jí dítě upletl.

Nastávající matce se ale ozvala i spousta žen, které to mají podobně. "V pětačtyřiceti jsem porodila svoje první dítě. Nebylo to plánovaně," vzkázala Jenny jedna z fanynek. Další dokonce přiznala, že rodila až v osmačtyřiceti. O těhotenství informoval deník The Sun. Na Instagramu, který si Jenny vede jako deníček, se ale rozmohl ještě jeden nešvar. Lidé se dohadují, kolik je Jenny ve skutečnosti. Podle nich svůj věk jenom předstírá, aby se proslavila. Na šedesátnici totiž rozhodně nevypadá, posuďte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy