Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zachraňte Willyho! Jak vypadá a co dělá roztomilý Jesse po 28 letech

Zachraňte Willyho: Jason James Richter překročil čtyřicítku
Zdroj: Profimedia, Studio Warner Bros.
+ Dalších 5 fotografií
Osudy slavných

Jason James Richter (41), známý jako Jesse z filmů Zachraňte Willyho, se už na plátně příliš neobjevuje. Největší slávu zažil, když na televizních obrazovkách dováděl s kosatkou. Aktuálně se herec věnuje hlavně hudbě. Zadělal si ale i na pořádnou lapálii, která ho v roce 2018 přivedla, jak informoval portál People.com, dokonce až do basy.

Zachraňte Willyho

Příběh chlapce, který dělal všechno pro záchranu svého milovaného oploutveného přítele Willyho, dojal nejednu křehkou duši. Dnes už je film Zachraňte Willyho! a jeho dvě pokračování naprosto ikonický a fanoušci se k nim pořád s oblibou vracejí. Filmový Jesse ale své charisma neztratil ani v dospělosti, přestože kosatky už nezachraňuje a vymetá spíš věznice.

Jason James Richter (41) se dál tu a tam ve filmech objevuje, žádná role už ho ale neproslavila tak jako právě Jesse. Na plátnech se přitom poprvé představil už ve třech letech. Světově se proslavil až rolí malého zachránce kosatky, o kterou se tehdy ucházely tisíce dalších malých herců.

Z herce vězněm

Kromě toho si ho diváci mohou pamatovat i z Nekonečného příběhu. Teď už se ale Jason věnuje hlavně hudbě. Tím to ale nekončí, herec si zadělal i na pořádné lapálie. V roce 2018 byl dokonce zatčen kvůli domácímu násilí, kterého se měl dopouštět na své přítelkyni. Hádka pro něj vyústila ve dva dny vězení a tučnou pokutu. Informaci o tom přinesl portál People.com.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy