Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vztahové trable Ivy Pazderkové: Dva rozvody a jeden Turek

Iva Pazderková a její vztahové trable: Dva rozvody a jeden Turek
Zdroj: Herminapress, se souhlasem Ivy Pazderkové
+ Dalších 5 fotografií
Vztahy

Z hloupé blondýny z televizních reklam oblíbenou herečkou. Tak nějak by se dala popsat kariéra Ivy Pazderkové, která slaví 43. narozeniny. Ačkoli kariérně se jí daří a její hvězda stále stoupá, v osobním životě to má komplikované. Musí se totiž vypořádat s panickými atakami a depresemi, které ovlivňují i její vztahy. Například nedávno, když po rozvodech našla lásku v Turecku, neminuly ji komplikace, jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz.

Stand up komička Iva Pazderková slaví 43. narozeniny. Proslavila se díky show Na stojáka a televizním reklamám jako "blbá blondýna". Veřejnost bavila především pomocí předstírání hlouposti a špatné artikulace. Postupně se ale od své ikonické blondýny oprostila. Velký úspěch sklidila například za účast v show Tvoje tvář má známý hlas, kde předvedla famózní výkony. Velkou výzvou pro ni byla i účast v reality show Survivor, kde sice byla neoblíbenou účastnicí a záhy po startu vypadla, i tak to ale byla cenná zkušenost.

Dva rozvody

Ačkoli kariéra Ivy se rozjela velmi dobře, ve vztazích jí nebylo tolik přáno. Dvakrát přišla svatba a dvakrát rozvod. V jednu dobu to opravdu vypadalo, že má Pazderková na muže smůlu. Jejím prvním manželem byl herec Luboš Veselý. „Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapeni, protože jsem jim tvrdila, že je o deset let mladší. Manželství nám vydrželo dva roky,“ vyprávěla před časem v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Po tomto rozvodu začala randit s komikem a hercem Lukášem Pavláskem (44), který byl velmi známý díky reklamám jako "Tydýt". Svatba proběhla v utajení a jejich sňatek byl také velký omyl, jak později přiznal sám Pavlásek. „Moje první svatba byla trošku z legrace s Ivou Pazderkovou, tajili jsme to, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období,“ řekl Pavlásek.

„Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. Jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku. Moje přítelkyně to ví, znají se s Ivou, kamarádí spolu,“ ​dodal herec pro portál Blesk.cz. V osobním životě Pazderkové určitě nepomohly ani její zdravotní problémy, konkrétně bojuje s panickými atakami a depresemi. Ačkoli ze začátku to pro ni bylo tvrdé, jak později přiznala, dokáže s tím bojovat. Stojí to ale velké úsilí.

Láska na dálku

Iva to nemá se vztahy jednoduché a ani do třetice to není ideální. Ačkoli si Turek Bertuğ Baloğlu získal srdce české komičky během její účasti v Survivoru, kde se podílel na natáčení, společně čelí několika překážkám. Zejména kvůli vzdálenosti. "Ano, stále jsme spolu. Mám ho ale v Ankaře," posteskla si Pazderková, která také prozradila, že za svou láskou často jezdí. "Já nemám jinou možnost, on se sem nedostane do Čech, takže za ním jezdím do Ankary. Je to takový vztah na dálku. Ale je to krásný i tak," ​dodala herečka.

Není to tak dávno, co na sociálních sítích sdílela citát, který fanoušky zmátl. Rozběhly se spekulace ohledně rozchodu, který se podle slov Ivy ale nekonal. Zda exotický partner je opravdu osudovou láskou, to ukáže čas.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy