Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyšpulený zadek Kanyeho Westa, neposedná prsa či rozkrok Kendall Jenner: Nahaté trapasy hollywoodských hvězd

Kanye West vyšpulil pozadí, dcera Bruce Willice ukázala prsa: Nahaté trapasy hollywoodských celebrit
Zdroj: Koláž eXtra/profimedia.cz
+ Dalších 13 fotografií
TRAPASY

Když celebritám selže oblečení, fotografové mají žně. Známé osobnosti naopak z ostudy kabát, který se s nimi poveze ještě nějakou tu dobu. České hvězdy se snaží takových situací vyvarovat, ovšem ty hollywoodské jsou již zvyklé a hlavu si s tím často ani nelámou. Tento rok bodoval například raper Kanye West, který odhalil celé své pozadí, či kráska Heidi Klum, jež ukázala skoro celé ňadro.

Kdo má na svém kontě nespočet módních výstřelků a trapasů, to je raper Kanye West. Jak jsme již psali, během romantické projížďky na lodi v Benátkách, kde byl se svou manželkou Biancou Censori, totiž ukázal to, co zřejmě nechtěl. Když se v jeden moment sehnul, odhalil svůj zcela holý zadek. Celá scénka navíc vypadala tak, že kráska svého partnera orálně uspokojovala, a skandál byl na světě.

Odhalené bradavky

Krásná modelka Heidi Klum s nahotou problém nemá, ovšem na tak velkolepé akci, jako byl 76. ročník filmového festivalu v Cannes, si dává na výstřelky pozor. I tak si ale okouzlující modelka nepohlídala ňadro, které div nevypadlo. Ve žlutých šatech sice Klum vypadala fantasticky, ovšem příště by měla možná zvolit jiný výstřih.


Dcera oblíbeného herce Bruce Willise Tallulah bez podprsenky ven nejde. To se jí však stalo osudným, když si na sebe kráska brala bundu, krátké triko se jí vyhrnulo až ke krku a odhalilo její dekolt. Tallulah ale s podobnými situacemi nemá problém, což dokazuje na svých sociálních sítích, kde ukazuje žhavé partie zcela pravidelně.

I Demi Moore ukázala mnohem více, než původně zamýšlela. Na přehlídce dámské módy Saint Laurent během pařížského týdne módy neuhlídala svůj outfit a fotografům se tak naskytl nevídaný pohled.

Spodní prádlo

Co je skoro až pravidlem na velkolepých zahraničních večírcích či akcích, to jsou odhalené kalhotky. Takový případ se stal i modelce Kendall Jenner z klanu Kardashianek či manželce zpěváka Justina Biebra Hailey. Krásky jsou nejlepší přítelkyně a také se jim podařilo na stejném večeru ukázat své spodní prádlo. Jako obvykle paparazziové vše zachytili.

Co dalšího celebrity nechtěně ukázaly, na to se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy