Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vypískaný Adam Vojtěch: Naštvaní fanoušci ukázali po prohře českého týmu na MS, co si myslí!

Adam Vojtěch: Na MS v hokeji ho vypískali fanoušci!
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
MS v hokeji

Bývalý ministr zdravotnictví a současný velvyslanec ve Finsku Adam Vojtěch (35) byl vypískán. Stalo se tak po porážce českého týmu se Švédskem na mistrovství světa v ledním hokeji, které se tento rok koná ve Finsku. Situace neunikla kameramanům přenosu a pozornosti fanoušků.

Od 13. do 29. května probíhá ve Finsku mistrovství světa v hokeji a horliví fanoušci fandí českému týmu, jak jen to jde. V neděli hráli proti sobě Švédsko a Česko a výsledek nakonec skončil 5:3, což čeští fanoušci nesli smutně.

Vojtěch byl vypískán

Jakmile se navíc po zápase objevil na červeném koberci bývalý ministr zdravotnictví a současný velvyslanec ve Finsku Adam Vojtěch, ozval se pískot. ​Tento okamžik zaznamenaly kamery a tím i všichni fanoušci. Velvyslanec zároveň předal cenu pro nejlepšího hráče zápasu, která připadla hokejovému útočníkovi Romanu Červenkovi.

Podle všeho se vypískáním nenechal Vojtěch odradit a s úsměvem na rtech i přesto zapózoval fotografům. Na podobné výlevy je tak zřejmě zvyklý, ještě když byl ministrem ve vládě Andreje Babiše.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy