Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Singl Vojta Drahokoupil opovrhuje svými fanynkami: Nikdy bych nešel na rande s někým, kdo poslouchá mou hudbu, říká

+ Další 4 fotografie

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil vrazil nůž do srdcí svých obdivovatelek. Přestože se nedávno rozešel a je tak nyní single, v rozhovoru pro eXtra.cz přiznal, že by s fanynkou nikdy na rande nevyrazil. Raději by prý byl s někým, kdo jeho muziku nezná. Jaké další požadavky zpěvák má?

Český zpěvák Vojtěch Drahokoupil se před nedávnem rozešel s krásnou herečkou Anetou Vrzalovou. Je tomu již půl roku a Vojtěch má své srdce již plně zahojené. Přiznal ale, že to nebylo zpočátku vůbec jednoduché. "Rozešel jsem se před půl rokem, takže už jsem v pohodě, začátek byl ale hustý," popsal zpěvák své pocity během prvních tří měsíců odloučení.

Drahokoupil však děvčata nenahání a snaží se soustředit pouze na sebe. "Snažím se teď věnovat novému albu a muzikálu," vysvětlil Vojtěch, který se věnuje nové roli v muzikálu Troja v divadle Broadway.

Vztah s fanynkou určitě ne

Informace o tom, že je zpěvák single, určitě potěšily nejednu Drahokoupilovu fanynku. Jak to ale má v tomto ohledu on sám? "O tomhle tématu jsme se bavili nedávno s kolegy a názory jsou různé. Já bych například s fanynkou nikdy nerandil a ani bych s ní nic neměl. Jsem toho názoru, že si to ani nedokážu představit," vysvětlil v rozhovoru pro eXtra.cz zpěvák, který svůj soukromý život prý dokonale odděluje od práce.

"Miluju fanoušky, ale já mám rád, když mě druhý člověk zná a nejlíp když mě poznal ještě předtím, než tohle všechno okolo mě začalo," dodává Vojta. Jeho požadavky na partnerku jsou tak více než jasné. "Hlavně každá holka pod pódiem není fanynka, nějaké se moje hudba ani nemusí líbit, ta by u mě měla možná i větší šanci," zasmál se zpěvák.

Vojtova ideální partnerka

I přes svůj postoj ale o nabídky na rande nemá nouzi. "Vnímám, že mi holky píšou, ale já asi nic nechci, teď teprve jsem se naučil žít sám se psem a je to fajn," odmítl zpěvák jakékoli spekulace o novém vztahu. Zároveň ale dodal, že když na něco dojde, nebude se tomu bránit. "Samozřejmě se ničemu nebráním, ale jsem opatrnější, než se znovu zamiluji a uvidím, jestli to vůbec jde," dodal Vojtěch, kterého evidentně rozchod velice zasáhl a nyní si nikoho nepustí jen tak k tělu.

Pokud by si však Vojtěch měl ideální partnerku hledat, nejprve ho musí zaujmout svým vzhledem. "Mě holka nejdříve zaujme po té vizuální stránce, základ jsou oči a pak zadek," říká zpěvák. Avšak na charakter také nezapomíná, jen to není tak jednoduché. "Pro mě je důležité, aby byla hodná, ale dnes je těžké najít hlavně chytrou holku, která je usměvavá, laskavá a holka do nepohody," vysvětlil Vojtěch, který je z dnešních dívek evidentně unaven.

"Jak koukám na Instagram, tak hodnoty jako slušnost a moudrost už moc nejsou, to bych ale u žen rád uvítal," dodal zpěvák k dnešní době sociálních sítí, které podle něj jsou zkázou lidstva a problémem dnešní doby.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy