Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Býky čeká problém, Lvi dostanou příležitost zklidnit mysl

žena, kniha, ležet
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Co přináší první březnový víkend? Podívejte se, co predikují hvězdy jednotlivým znamením zvěrokruhu a čeho byste se tento víkend měli rozhodně vyvarovat. Do popředí se dostávají partnerské vztahy, erotika i touha porozumět vlastním myšlenkám. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Na víkend si nachystejte dostatek trpělivosti, práce vás zřejmě zavalí i ve volných dnech. Mohla by vás však potěšit návštěva blízké rodiny, to vám rozbije zajetý stereotyp. Starosti tentokrát neustanou, ale máte velký potenciál je vyřešit. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se diskutovat a přednést své argumentfy. O víkendu budete mít velmi dobré nápady, které si zaslouží říct nahlas. Mohlo by z toho totiž vzniknout něco naprosto úžasného. V rodině zavládne klid a pohoda, to vám bude dělat dobře na duši. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vydělávání peněz je pro vás teď bod číslo jedna, o nic jiného se nestaráte. Proto jste však uvězněni v kolotoči povinností a finančních otázek. To vám o víkendu žádnou radost rozhodně nepřinese, spíše naopak. Přemýšlejte, jak se můžete odreagovat a jaké věci vám v životě dělají radost. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Připravte se na náročný víkend. Potřebujete vyřešit vše, co už dlouho odkládáte, a tak toho bude najednou trochu více, než jste zvyklí. Neklesejte na mysli, vše se v dobré obrátí! Zkuste se vrátit zpět k meditaci, která pro vás bývala prospěšná. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V lásce budete tento víkend čelit několika komplikacím. Vypadá to, že se rozhodujete mezi dvěma objekty vaší touhy a nevíte, kterou cestou se vydat. Otázkou je, zda to neznamená, že byste se měli poohlédnout úplně někde jinde? Možná až příliš tlačíte na pilu a toužíte někde zakotvit. V galerii najdete váš tip.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dovolte si chvíli vypnout hlavu, udělat si den volna a relaxovat. Napusťte si plnou vanu pěny, buďte chvíli sami sebou, jen se svými myšlenkami, které v hlavě máte. Pomůže vám to utřídit si názor na věci kolem vás. Také to zmírní nervozitu, která je u vás doma momentálně více než evidentní. V galerii najdete, co vás potěší.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ve vzduchu je magie! Přicházející jaro vám dává nové příležitosti zklidnit mysl a následovat ty nejtajnější sny. Naslouchejte své intuici a nechte k sobě přijít nové vize a myšlenky. Možná právě teď je vhodný čas na započetí projektu, který tak dlouho odkládáte. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vaše duše vám tentokrát dobře napovídá. Pokud dlouho váháte, jakým směrem se máte ubírat, tento víkend byste měli zpozornět. Pokud budete důvěřovat sami sobě a zaposloucháte se do svých myšlenek, vyhrajete. Není teď prostor na chyby, je nejvyšší čas na akci. V galerii najdete váš víkendový tip.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dejte důraz na symboliku snů. Právě v nich totiž najdete možné odpovědi na otázku, která je pro vás už dlouho důležitá. Nepijte však před spaním alkohol, ať rozluštíte, co vám podvědomí sděluje. O tomto víkendu byste se měli celkově vyhýbat oslavám a zbytečnému ponocování. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zaměřte se na své silné stránky, ty jsou teď vaše nejsilnější zbraň. Jednou z nich bude tento víkend pečlivost, která vám jindy nebývá tolik vlastní. Máte však šanci dokončit úkoly, na které jste si předtím netroufali. Věnujte pozornost tomu, jaké symboly vám vesmír do cesty posílá. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Řešte to, co je pro vás aktuální. Tento víkend budete přehlceni informacemi a budete tak hledat možný únik z reality. K tomu by vám mohl dopomoci váš protějšek, který vám přichystá skvělé překvapení! Je na čase zaměřit se znovu na váš partnerský vztah, který zažívá v posledních dnech mírné otřesy. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Přivítejte jaro změnou u vás doma! Ať už si předěláte balkon nebo zahradu, vlije vám to novou energii do žil. Přinese vám to i velkou dávku inspirace, kterou už potřebujete jako sůl. V galerii najdete, co vás potěší.


Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy