Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vémola si měl nechat zaplatit za zápas, nikdy do něj ale nenastoupil. Bijec Krčil ho viní z podvodu

Krčil se obul do Karlovy Vémoly.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Se souhlasem M. Krčil
+ Dalších 8 fotografií
Útok
Karlos Vémola, zdá se, létá v pořádném průšvihu. A stojí za tím jistý Milan Krčil. Ten si totiž u krále české MMA scény měl před dvěma lety zaplatit soukromý zápas, ke kterému už ale nikdy nedošlo. Podle Krčila, který se už 9. září má utkat s hvězdou poslední řady Survivoru Kristianem Kundratou, s ním dokonce měl Vémola přestat komunikovat a všude ho zablokoval.
Vstoupit s Karlosem Vémolou do klece je výzva i pro trénované zápasníky, přesto před časem sám „Terminátor“ dal výzvu, že bude-li některý z jeho fanoušků chtít, může si u něj zaplatit soukromý zápas. A i k jeho překvapení se našel jeden odvážlivec, který mu dokonce obratem za zápas zaplatil, což sám Vémola přiznal před dvěma lety pro podcast Fight, který spadá pod iSport.

„Ozval se mi jeden frajer, který to dobře zaplatil, že se mnou chce mít soukromý zápas. Tak jsem zavzpomínal na starý dobrý časy. Pojďme tomu neříkat soukromý zápas, ale ostrý sparing v gymu. S rukavicemi nebo bez. Nechám to na tom, kdo si to zaplatí,“ rozpovídal se Karlos Vémola, který přiznal, že si za zatím neuskutečněný zápas nechal zaplatit.

Zápas se neuskutečnil

„Když budu mít tento zápas, tak ty peníze věnuju na nějakou dobrou věc. Ten frajer si splní sen, on to zaplatí,“ dodal v rozhovoru Vémola s tím, že si nemyslí, že by se mu ozvalo víc nadšenců. „Myslím si, že moc lidí, kteří budou chtít dostat přes držku a zaplatit za to pár set tisíc korun, nebude. Pokud ano, budu to dělat každý víkend,“ dodal tehdy Vémola.

Ačkoli měl za zápas dostat dopředu zaplaceno, ten se neuskutečnil. To alespoň tvrdí Milan Krčil, který si aktuálně říká „Skutečný McGregor“. A rozhodně si nebere servítky.

Je to podvodník, říká o Vémolovi

„Karlos Vémola mi dluží dost peněz – několik desítek tisíc korun za předem domluvený zápas, který jsem mu zaplatil. Dostal zálohu sto tisíc korun, následně ale ze zápasu odstoupil, že ho nemůže udělat. Část zálohy mi vrátil zpátky, pak ale přestal reagovat. Je to podvodník. Mám od něj spoustu hlasovek, screenů jako důkaz. Zablokoval si mě, nereaguje. Je to dlužník,“ říká Krčil, který stále doufá, že k zápasu s Vémolou dojde. Ale už ne z pozice fanouška, ale naštvaného soupeře. „Jak sundám Crisse, chci Karlose. Klidně ve stodole nebo v garáži,“ věří si Krčil.

Zkusili jsme kontaktovat i Karlose Vémolu, do vydání článku nám ale neodpověděl na naše SMS zprávy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy