Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Velký trapas Natálie z Love Islandu. Chlubila se tričkem od Neymara, tým fotbalové superstar rázně zasáhl

+ Dalších 8 fotografií

Natálie Smutná (22) z reality show Love Island se postarala o velký poprask. V jednom rozhovoru, který vznikl na ostravském Majálesu, se totiž pochlubila, že má na sobě tričko od hvězdného Neymara (32). S brazilským fotbalistou se prý setkali v Miami, kde spolu strávili několik dní. Na žádost fotbalistova týmu ale video zmizelo ze sociálních sítí a po několika dnech mlčení se k celé kauze vyjádřila také Smutná na svém Instagramu. 

Natálie Smutná, která se do povědomí diváků dostala díky účinkování v reality show Love Island, se v posledních dnech stala předmětem diskuzí na sociálních sítích. Česká kopie Stiflerovy mámy se z Česka na čas přestěhovala do Miami, kde si užívá snový život. Teď se ale zdá, že si kvůli své prořízlé puse zadělala na pořádný malér.

Smutná, která si za oceánem užívá luxusní restaurace, drahá auta, kabelky i cestování soukromým letadlem, se totiž na nějakou dobu vrátila zpět do Čech a zavítala na ostravský Majáles. Spoře oděná blondýnka se během rozhovoru pochlubila, že má na sobě kabelku a silonky od značky Gucci a k tomu černé triko, které jí podle jejích slov dal samotný Neymar.

Prý se setkali v Miami, kde společně strávili několik dní. Blondýnka, která v minulosti prožila krátký románek se Sandrem Jandejskem, se navíc během rozhovoru tvářila tak, že s brazilskou fotbalovou superstar měla intimní poměr. Video se na internetu šířilo rychlostí blesku a dokonce se dostalo až do rukou Neymarova týmu, s čímž hvězdička z Love Islandu zřejmě nepočítala. Videorozhovor totiž hned potom obratem zmizel ze sociálních sítí.

Reakce Smutné

Následně se Smutná k celé kauze vyjádřila. „Chtěla bych se vyjádřit ke kauze s jedním slavným fotbalistou. Nebudu říkat jeho jméno, většina z vás ví. Navíc jsem ještě stále v kontaktu s jeho týmem, i kvůli tomu jsme museli stáhnout video ze sítí. Nelituju toho, že jsem to řekla. To, že v Miami, a nejen tam, potkávám denně slavné lidi, je fakt, a kdo to nezažil, to nepochopí,“ vysvětlila na Instagramu s tím, že si nemyslí, že by na tom bylo něco špatného.


Upozornila také na to, že její slova v rozhovoru možná vyzněla jinak, než jak původně zamýšlela. „To, že některé věci vyzní jinak, než jsou, je problém lidí, kteří se chytají za slova,“ uvedla. Prý na video reagovali zejména lidé, kteří neumějí brát věci s nadsázkou a o jejím vztahu s Neymarem nemají kompletní informace. Podle jejích slov mezi nimi nic zkrátka nic neproběhlo, a tak je celá záležitost zbytečně nafouknutá.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy