Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký neúspěch Vojty Kotka. Fanoušky si musí kupovat merchem zadarmo

+ Další 3 fotografie

Vojtěch Kotek (35) je člověk mnoha tváří. Herec, režisér, moderátor a také hudebník je pravidelným hostem pořadu Máme rádi Česko. Právě v něm Kotek přiznal, že nemá jen samé úspěchy. Jeho hudební produkce, do níž investoval nemalé peníze, nevydělává tolik, kolik by si přál. 

Moderátor Libor Bouček se v pořadu Máme rádi Česko nevinně zeptal, čím kapitáni týmů obdarovávají své blízké. Vojta Kotek se ihned rozhodl odpovědět. „Já mám všeobecný dárek, a to je merchandising naší kapely Th!s, protože se nám nějak hromadí ve skladu a ne a ne mizet. Máme trička, cédéčka a kšiltovky. Dvě stě korun za kus,“ přiznal Kotek v pořadu vysílaném na Primě, že s kapelou, do jejíž produkce investoval nemalé peníze, se mu nedaří tak, jak by si přál.

Boučkovi se slova Kotka nějak nepozdávala. „Cédéčko není úplně merch, ne? To je to, co jste vytvořili,“ podivoval se moderátor. Na to měl ale Kotek pohotovou odpověď. „V dnešní době cédéčko je především merch. To už je sběratelská záležitost, málokdo má dnes doma CD přehrávač,“ reagoval herec.

Utahoval si z něj i Prachař

„To jste se úplně netrefili do doby. Kolik jich máte?“ utahoval si z Vojty Libor. „Momentálně asi 700 kusů. Plánovali jsme, že budeme úspěšnější,“ přiznal Vojta. Do Kotka se následně začal škodolibě trefovat i Jakub Prachař. „700 kusů a dalších 2800 chystají jako dotisk,“ přidal se vlastním vtipem do hovoru Vojtův soupeř v soutěži Prachař.

V týmu Vojty Kotka budou tentokrát soutěžit zpěváci Jan Kříž, Albert Černý a jeho žena Barbora Černá (dříve Podzimková). Proti nim se v týmu Jakuba Prachaře postaví herci Sarah Haváčová, Adam Mišík a Marcel Bendig, jak prozradila redakci eXtra.cz televize Prima.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy