Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velká krize Marka Adamczyka: Kvůli porotě chtěl odstoupit, Evin úspěch ho ale motivuje

+ Dalších 6 fotografií

Herec Marek Adamczyk patří, stejně jako jeho krásná manželka Eva Adamczyková, mezi miláčky diváků taneční soutěže StarDance. Kvůli rýpavým výtkám přísné poroty měl chvíle, kdy chtěl svou účast v oblíbené show dobrovolně odpískat, jak ale přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, toto období má již naštěstí za sebou. 

Chuť to vzdát

Manžel snowboardistky Evy Adamczykové, herec Marek Adamczyk, sice na parketu taneční soutěže StarDance neválí tak jako jeho milovaná žena a občas si po vystoupení od poroty vyslechne nějakou tu kritiku, přesto ale patří mezi miláčky soutěže. Fanoušci jej podporují a díky jejich hlasům se se svou taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou úspěšně probojoval do dalšího kola.

Náročné taneční tréninky střídá stres a nervozita ze soutěžního klání v přímém přenosu a hvězda seriálu Kukačky měla slabou chvilku, kdy přemýšlela, že ze StarDance dobrovolně odstoupí. Mohlo za to zejména zklamání, kdy si za taneční výkon s Lenkou od poroty vysloužili samé šestky, což ve výsledku nebylo příliš dobré hodnocení. "Jsme pěkně unavení. Jde to těžko, chybí mi motivace," posteskl si Adamczyk mimo jiné na svém Instagramu.


Krizi má za sebou

Naštěstí se ale Marek bez boje nevzdává a krize je zažehnána. "Už se to zlepšilo. Přemejšlel jsem, jestli o tom mluvit, ale myslím si, že to není nic špatnýho, když se člověk občas cejtí hůř a někdy líp. Důležitý je to nevzdat, prostě se tím nějak prokousat a najít oporu jak v sobě, tak v lidech kolem sebe, a to jsem měl štěstí, že jsem našel," řekl eXtra.cz herec, který se svou krásnou tanečnicí předvedl valčík na píseň Dan Shen Qing Ge.

Velkým hnacím motorem je pro Marka jeho manželka, olympionička a hvězda světového snowboardingu Eva Adamczyková. "Samozřejmě Eva mě hodně motivuje. Hlavně svým skvělým příkladem," prozradil s úsměvem Adamczyk, jehož žena je na tanečním parketu úspěšnější, než před startem soutěže očekávala.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy