Uvařit si společnou večeři může být naprostá romantika nebo také rozbuška, která vám pokazí několik společných dní!

Ať už jste hádky v kuchyni se svým partnerem nikdy nezažili, nebo jim už umíte předcházet, pravděpodobně nám stejně dáte za pravdu, že z těchto 10 bodů pramení jistá rizika.

1) Budete to maso vkládat do trouby tak, jak je, hezky prorostlé, nebo z něj budete vypiplávat všechny kousky, které se vám jen trochu nelíbí?

2) Solíte všechno hned, nebo si raději dosolíte až na talíři?

3) Načínáte máslo zkraje, nebo seshora?

4) Máte rádi v polévce zeleninu rozvařenou a nebo ještě trochu křupavou? A krájíte ji do vývaru na kousky, nebo ji po vyvaření vyndáte?

5) Uznáváte kečup, hořčici a tatarku?

6) Brambory, nebo hranolky?

7) Vykrajujete z rajčat „bubáky“, nebo je krájíte jen tak, jak vám přijdou pod ruku?

8) Nedělá se vám špatně z koriandru, libečku a petržele?

9) Těstoviny raději měkčí, nebo al dente?

10) Babica, nebo Hruška?