Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Účast Chili ve StarDance nadzvedla diváky ze židlí: Nacpe se úplně všude, vztekají se

Účast Chili ve StarDance naštvala diváky: Stěžují si, že se cpe všude
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
StarDance 2024

Oblíbená taneční soutěž StarDance dnes zveřejnila první oficiální pětici soutěžících z řad slavných žen. O titul královny tanečního parketu bude usilovat také známá kuchařka a food influencerka Ta Thuy Dung, známá jako Chili. Diváci ale z její účasti příliš nadšení nejsou a na sociálních sítích to dávají patřičně najevo. 

Na podzim odstartuje v pořadí již třináctý ročník populární taneční show StarDance. Se začátkem nového týdne spatřila světlo světa první pětice letošních soutěžících, nejprve Česká televize odtajnila dámy. Pozvání na taneční parket přijaly tři populární herečky, jedna úspěšná sportovkyně a známá kuchařka.

Už delší dobu se v kuloárech proslýchalo, že by se v letošní řadě měla objevit herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která aktuálně září v seriálu Ulice jako Soňa Čechová. Přestože Lucie musela v minulosti nabídku odmítnout, tentokrát ji prý přijala s radostí. „StarDance mi už jednou cestu zkřížila. Bylo to asi před patnácti lety. V té době jsem ale zkoušela v divadle a netroufla jsem si herectví a tanec zkombinovat. No strašpytel jsem byla. A pak mi to bylo samozřejmě trošku líto, takže děkuju za druhou šanci," svěřila se Vondráčková v rozhovoru pro Českou televizi.

Rozhovor s Lucií Vondráčkovou:


Dalšími slavnými ženami, které předvedou své taneční dovednosti, jsou herečky Jana Paulová a Marta Dancingerová. Ve StarDance 2024 se objeví také šampionka bojových sportů Martina Ptáčková, která se nechala slyšet, že jí tanec vůbec nic neříká, tudíž to pro ni bude velká výzva.

Chili vyvolala lavinu reakcí

Nejbouřlivější reakce vyvolala účast známé kuchařky Chili, která se proslavila v kulinářské soutěži MasterChef. Vietnamská food influencerka má však za sebou také účast v první řadě drsné reality show Survivor, a tak se diváci nemohou zbavit pocitu, že se Chili vnutí všude, kde se dá.

"To snad ne. Tohle není celebrita. To je člověk, co se se*e, kam může, protože není schopný si najít reálnou práci. Doufám, že domů půjde jako první," nebrala si servítky na oficiálním instagramovém účtu StarDance divačka Anina. "Strašně vlezlá. Snad tam nezůstane dlouho," přidala se další fanynka taneční soutěže.

V komentářích na sociální síti má Chili i své zastánce, kteří jí drží palce. Někteří jedinci zase věří, že vietnamská foodblogerka se předvede v jiném, podstatně lepším světle. "Z jiných reality show ji moc nemusím, tak se těším, že třeba poznám její jinou tvář, tu lepší," doufá divačka Šárka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy