Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Uběhlo 41 let od legendárního seriálu Dynastie: Takhle se změnila krásná mrcha Alexis

Herečka Joan Collins v průběhu let.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Foto uvnitř

Z osmdesátkového amerického seriálu Dynastie se stal kultovní počin. Kdo by si nepamatoval rodinu Carringtonových, která vlastní ropnou společnost v Denveru a způsobuje sobě i všem okolo plno problémů. Legendární herečka Joan Collins (88) si v tomto počinu zahrála jednu z hlavních postav, a to mrchu Alexis Colby. Jak se herečka za více než čtyřicet let změnila?

Americký seriál Dynastie se vysílal v letech 1981 až 1989. Netflix v roce 2017 uvedl předělávku tohoto slavného seriálu, která také slaví úspěchy. V originálním počinu si hlavní role zahráli John Forsythe, Linda Evans nebo právě Joan Collins.

Právě Joan si v telenovele zahrála Alexis, bývalou ženu Blakea Carringtona, majitele denverské ropné společnosti. Když se v seriálu objeví, začne jak svému bývalému muži, tak i jeho ženě a dětem způsobovat všemožné problémy a naschvály. I z toho důvodu jí mnoho lidí přezdívá "mrcha Alexis".

Nestárnoucí legenda

Soudě dle fotografií se zdá, že Joan Collins nestárne. Na nejnovějích snímcích vypadá stále vitálně, usmívá se od ucha k uchu a je vždy stylová. Málokdo by jí proto tipnul neuvěřitelných osmaosmdesát let. Herectví se věnuje již od dětství a ani ve stáří nepřestává a v roce 2018 si zahrála například v populárním seriálu American Horror Story.

V galerii se podívejte, jak šel čas s krásnou Joan Collins.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy