Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Vodnáře čeká finanční zisk, Raci propadnou romantice

žena, peníze
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
týdenní horoskop

Podívejte se, co si hvězdy přichystaly na nový týden pro jednotlivá znamení zvěrokruhu a čeho byste se měli rozhodně vyvarovat! Koho čeká láska a kdo si utřídí své priority? Horoskop na druhý březnový týden je tu. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento týden budou u vás prim hrát pracovní záležitosti! Jste na nejlepší cestě za vysokým finančním ziskem, který byl váš dlouhodobý cíl. Tento týden k tomu uděláte zásadní krok. V partnerství si dejte pozor na konflikt. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nepodceňujte tento týden váš zdravotní stav a preventivní kontroly u lékaře. Může se objevit skrytý problém, který není běžným okem viditelný. V práci trochu zvolníte a znovu se navrátíte k oblíbené volnočasové aktivitě. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zdá se, že už je toho na vás trochu moc. Tíživá situace všude kolem vás a vysoké pracovní nasazení vás udržují v mírné nervozitě. Ta by tento týden mohla eskalovat do vážného partnerského konfliktu. Navraťte se k meditaci, ta vám pomůže. Váš tip najdete v galerii.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Věci mohou tento týden dopadnout úplně jinak, než jste předpokládali. Zdá se, že jde o nutnou očistu, aby byl prostor pro nové energie. Pamatujte si, že i ve zlém můžete vidět dobré, pokud si udržíte pozitivní mysl. V práci půjde vše jako po másle. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Važte si práce, která vám tento týden vstoupí do cesty. Jedině vděčnost plodí další dobro, na to vesmír reaguje velmi rychle. Bílá šalvěj vám může pomoci očistit prostory, ve kterých se každodenně pohybujete. Je čas na změnu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte tento týden prostor romantice, váš vztah potřebuje vzpruhu. Pokud čekáte, že se samo vše vyřeší, jste na velkém omylu. Dokonce by tento týden mohly přijít na přetřes záležitosti, které jste už dávno považovali za uzavřené. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vytvořte si tento týden plán práce, který vám dodá potřebnou jistotu, že vše stihnete. V lásce dojde na vážné rozhovory. Toužíte po někom, s kým zestárnete a žít s ním budete až do smrti. To však vyžaduje vaši odvahu se druhým otevřít. V galerii najdete, co vám pomůže.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ponořte se do svého nitra a najděte odpovědi na otázky, které si v sobě už dlouho nosíte. Bojíte se získat odpověď, a přitom jedině tak můžete nalézt klid. Následujte své tužby a dopřejte si naplněný a šťastný život. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Važte si maličkostí, které vám momentálně v životě dělají největší radost. S partnerem se žádných hádek bát nemusíte, naopak zažijete báječný týden plný pochopení, společných chvilek a lásky. V práci vaši práci kolegové ocení. V galerii najdete, co vás potěší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tentokrát to bude vážně stát za to! Vyřeší se mnohé, co dlouho vypadalo neřešitelně. Soustředit byste se měli hlavně na sílu přírody a uzemnění sebe sama. Poletujete ve změti myšlenek, která vám nic dobrého nepřináší. V galerii najdete, na co se tento týden zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nemůžete vyhrát, pokud nevsázíte. Stejně jako nezískáte novou pracovní nabídku, pokud ji intenzivně nehledáte. Vyžaduje se vaše iniciativa ve všem, kde chcete ve vašem životě vidět změnu. Pasivity už bylo více než dost. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V rodině najdete klid a bezpečí. V práci to ale bude vřít. Připravte se na změny pracovních míst, povýšení, podrazy i kolegiální rozepře. Pro vás by mělo vše dopadnout dobře, ale někdo z vašich blízkých spolupracovníků tento týden své místo pravděpodobně opustí. V galerii najdete váš tip.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy