Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Kozorohové budou randit, Vodnáře čeká nemilé překvapení

Na jaře všechno kvete, i láska.
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na třetí dubnový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 15. do 21. dubna 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, hvězdy prozrazují, že stabilita v citové oblasti je důležitá i pro vaše úspěchy v práci. Dlouhodobě vynaložené úsilí se vám zhruba v polovině týdne vyplatí. Čeká vás nejen uznání od ostatních, ale také zasloužená finanční odměna.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, horoskop vás nabádá, abyste se v práci při řešení komplikovaného úkolu maximálně soustředili, jinak něco přehlédnete. Vyhýbejte se konfliktům, i kdyby se vás někdo snažil sebevíc vyprovokovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, můžete se těšit na velice úspěšný týden. V práci zabodujete a všechno se navíc odehraje před očima vašeho nadřízeného. Do toho vás mile překvapí kolega, u něhož byste to vůbec nepředpokládali. Navážete s ním bližší vztah a zjistíte o něm spoustu zajímavého.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, když nebudete v práci neustále oponovat svému nadřízenému a dotáhnete ke zdárnému konci jeden důležitý projekt, dočkáte se peněz navíc, což se vám bude velmi hodit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, co jste slíbili, zkuste tento týden dodržovat. V neděli pak vyhodnoťte, zda jste neměli příliš velká očekávání. Pokud je to nad vaše síly, zkuste své sliby přehodnotit. Nemá cenu se přepínat a zbytečně nervovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, na pracovišti by mělo probíhat všechno zdánlivě v poklidu, přesto si nezapomeňte krýt záda, konkurence totiž nikdy nespí. Udělejte si čas na své blízké, v klidu si popovídejte o tom, co mají na srdci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, měli byste se soustředit výhradně na svou práci, ať si zbytečně nezkomplikujete celý týden. Zamyslete se nad pracovní náplní příštích dnů a připravte si důkladný harmonogram.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, i když si v práci upevníte pozici, určitě vám to nedává právo, abyste se k ostatním chovali povýšeně. Pokud nyní někoho i nechtěně urazíte, počítejte s tím, že vás při první příležitosti podrazí.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, horoskop vám přeje nejen po pracovní stránce. Ačkoli zadané úkoly nebudou zrovna nejlehčí, se svými zkušenostmi byste je měli zvládnout v pohodě. Nezapomínejte budovat dobré mezilidské vztahy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, horoskop vás upozorňuje, že máte být v práci co nejsvědomitější. Plňte zadané úkoly s největší pečlivostí a zodpovědností. Jistá osoba, která vám jen komplikuje život, by jinak mohla využít situace.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, horoskop prozrazuje, že se vám tento týden bude dařit v obchodních záležitostech. Prosadíte bez problémů všechno, co budete potřebovat. Nezatahujte však do práce soukromé věci, někdo by toho mohl zneužít.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorožci, tento týden se konečně dočkáte uznání za dobře odvedenou práci. Pokud jste slýchali kritiku, snažte se na sobě zapracovat a vyniknout svými schopnostmi. Pokud se vám to podaří, budete mít ze svého úspěchu zaslouženou radost.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy