Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Berani budou v práci zářit, Panny mají šanci zachránit situaci

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Slunce vstoupilo do Lva, a najednou, zdá se, nikdo nemá čas na nic. Toužíte změnit až příliš věcí najednou a tápete, kde začít. Tento poslední týden v červenci bude patřit hledání rovnováhy, a to nejen mezi pracovním životem a láskou. Co čeká tentokrát právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během týdne toho zvládnete tolik, že by vám každý mohl jen závidět. Jste nabití energií a hýříte úžasnými plány. Jen tak dál, Vodnáři, tohle je úžasná příležitost, jak trochu ochutnat ze života, který se vám nabízí. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zanechte stereotypů a vykročte ze své komfortní zóny, kterou vám především nastavili ostatní. Nemusíte se zavděčovat úvahám ostatních, žijte tak, aby vás to bavilo. Během tohoto týdne vám otevře oči situace, do které se dostanete. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V práci budete dále zářit, tak jako tomu bylo v minulých týdnech, žádné změny vás nečekají. Jen o ten partnerský vztah byste měli více pečovat, abyste se brzy nedostali do situace, kdy bude hrozit odloučení. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Trochu si to léto užijte! Jste samá práce a žádná zábava. Vydělávat peníze je samozřejmě důležité, zapomínáte však čerpat energii i jinde. Najděte si oblíbený koníček, naplánujte si pár dní volna. Prospěje vám to, uvidíte. V galerii najdete, co vás potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nastavte si s partnerem hranice, kterých se budete striktně držet. Jedině tak dosáhnete znovu vzájemného porozumění. Minulost už byste měli nechat za sebou. Vězte, že tam pro vás nic nového není. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Naskočili jste do takového koloběhu, že už ani neumíte odložit práci a na chvíli se jen věnovat své rodině. To se ale tento týden přestane líbit právě vašemu partnerovi, který si touží užít léto trochu jinak, než momentálně předvádíte vy. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nevěřili byste, jak krásné a příjemné chvilky můžete zažít u obyčejné večerní procházky s partnerem. Udělejte si tento týden čas, zajděte si na něco dobrého a jen tak si obyčejně povídejte. Dozvíte se něco překvapivého! V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ještě máte šanci to celé ovlivnit, ačkoli si myslíte něco zcela jiného. Život máte ve svých rukou. Nedejte pochybnostem šanci, ačkoli tento týden nebude vaše mínění o vás samých nijak valné. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vaše iniciativa se tentokrát s úspěchem úplně nesetká. Nechte druhé, ať si své problémy řeší sami, a uvidíte, že se vám výrazně uleví. Někdy je lepší ubrat si ze svých povinností a soustředit se na to, co změnit můžete. V galerii najdete, co vás potěší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Partner se tento týden nechá přesvědčit k tomu, co do poslední chvíle odmítal. Ať už je to dovolená, nové bydlení nebo klidně erotická praktika. Využijte této příležitosti a ukažte, že se obával naprosto zbytečně. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V lásce se vám bude tentokrát opravdu dařit. Vyřešíte veškeré neshody, zavřete dveře za minulostí a ještě naplánujete zbytek léta. Co si přát víc! Jen v práci si dejte pozor na nepřejícné kolegy. Někomu váš úspěch rozhodně není po chuti. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento týden to bude vypadat, že se snad děje jedna katastrofa za druhou. Ve skutečnosti se jen vesmír kolem vás čistí pro příchod báječné příležitosti, která kompletně změní váš život k lepšímu. Vnímejte znamení, která vám do cesty přicházejí. Budou důležitá. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy