Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tři torza těl v barelu s kyselinou a obarvené lebky. Jak vypadal apartmán kanibala Jeffreyho Dahmera

Apartmán hrůzy Jeffreyho Dahmera: Tři torza těl v barelu s kyselinou a obarvené lebky
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
DOUPĚ VRAHA

Doupě sériového vraha Jeffreyho Dahmera děsilo sousedy svým silným odérem shnilého masa. Zabiják se často vymlouval na lásku ke grilovaným krkovičkám a rozbitou lednici coby kombinaci, která prý zápach způsobuje. Jak to ale vypadalo uvnitř nechvalně známého bytu na adrese 213 Oxfords Apartments, Nord 25th street, Milwaukee? Podrobný popis přinášejí veřejné záznamy FBI.

Když policisté vstoupili do bytu sériového vraha Jeffreyho Dahmera, nikdy by je nenapadlo, čeho budou svědky. Na první pohled nenápadný byt se záhy změnil v něco, na co do smrti nezapomenou. Obývák sám o sobě nebyl zas tak zvláštní. Byla v něm béžová pohovka, křeslo, akvárium, stará menší televize a role koberce. To opravdové překvapení je čekalo až v ložnici.

Tři těla v barelu s kyselinou a několik hlav v lednici

Jako první policii zaujaly fotografie mrtvých a v různých fázích pitvy rozpracovaných těl v nočním stolku. Když pak celý byt se zásahovou jednotkou prohledávali, nacházeli čím dál víc a víc hrůzných překvapení. Tím největším byl zřejmě sud s kyselinou chlorovodíkovou, kterou používal k rozpouštění těl mužů a konzervaci jejich koster. Podle dobových záznamů Associated Press uvnitř tohoto 57galonového sudu policie našla tři rozpouštějící se torza.

Celkem policie v jeho bytě podle záznamů FBI objevila části těl, různé suvenýry, zuby, kosti a mrtvoly 11 lidí. Několik hlav bylo v lednici, některé si vysušoval či lebky zbavil masa a obarvil. Kusy těl byly v lednici pro pozdější využití.

Policisté našli také nejrůznější nože a pilky, injekční jehlu či elektrickou vrtačku. V apartmánu byla zásoba éteru a chloroformu, které pravděpodobně používal k omámení svých obětí.

Pokusy o vlastní zombie

V tomto bytě se Dahmer také pokusil dvakrát stvořit vlastní zombie, aby ukojil své sexuální potřeby moci nad bezvládným tělem. Poprvé s teprve čtrnáctiletým Konerakem Sinthasomphonem, kterému vyvrtal díru do hlavy a zaživa mu lil do mozku kyselinu. Nejspíš to byla reakce na to, že mu málem utekl a vyzradil ho.

Podruhé se pokusil své oběti vstřikovat injekční stříkačkou do hlavy horkou vodu. Jeremiah Weinberger (†23), kterého se tento pokus týkal, skončil na dva dny v kómatu, později ho Dahmer uškrtil.

Není se čemu divit, že s takovou reputací muselo být pro majitele složité najít pro byt nového nájemníka. Celý bytový dům byl v listopadu 1992 stržen a na jeho místě dosud nic nestojí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy