Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Trapas Nely Slovákové. Na ples dorazila v “cizích” šatech!

Faux pas na Diamantovém plese. Nela Slováková vynesla šaty, které dva roky před ní oblékla Aneta Sulek.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia.cz/Herminapress.cz
+ Další 2 fotografie
Trable s šaty

Plesová sezona se sice chýlí ke svému konci, ty hlavní bály nás ale teprve čekají. A právě na Diamantovém plese v Brně, který proběhl v sobotu, zářila v róbě na míru i Nela Slováková. Pokud ale toužila po originalitě, té se nedočká. Identické šaty totiž před dvěma lety vynesla fitness trenérka Aneta Sulek! 

Oblečená, neoblečená. To není jenom styl chytré horákyně, ale také Nely Slovákové. Když si tedy nechávala ušít šaty na míru, zadání bylo předem jasné. V jednoduchosti je sice krása, důležitější je ale šokovat. A tak není divu, že módní návrhářka Zuzana Lesák Černá vsadila na hodně hluboký dekolt a především na vysoký rozparek.

Ačkoliv Nela Slováková nejspíš doufá, že všem vyrazí dech, originální nebude. A to v žádném ohledu. Nejenže tento střih šatů v minulosti proslavila Andrea Verešová, která je známá tím, že její šaty víc odhalují, než zahalují, ale téměř totožné dva roky zpátky stejná návrhářka ušila pro Anetu Sulek.

Vynesly stejné šaty

To je zřejmé z archivních snímků z Česko Slovenského plesu roku 2020. Právě tam totiž úspěšná developerka a modelka bílé šaty z dílny módní návrhářky Zuzany Lesák Černé s vysokým rozparkem a kamínky posázeným dekoltem vynesla.

"Nádherný večer, úžasná atmosféra. Samozřejmě děkuji za tyto nádherné šaty, které mi sedly. Jsou na míru a čas dodání byl neuvěřitelný,” rozplývala se přesně před dvěma lety Sulek, která ještě v té době nejspíš netušila, že nebude jediná, pro koho Černá tyto šaty ušije.

Ačkoliv je to velké faux pas, k ještě většímu by došlo ve chvíli, kdy by na bál dorazila i Aneta Sulek. To by dámy určitě radost neměly!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy