Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tragický výkon kapitána Dema a Haje od Smetany rozzuřil fanoušky: Nejhorší koncert, na kterém jsme byli, vzkazují

+ Dalších 9 fotografií

Koncert Kapitána Dema v pražské O2 areně se podle diváků hrubě nevyvedl. Sociální sítě Jiřího Buriana, který vystupuje se svým hiphopovým projektem Kapitán Demo, zaplnily vzkazy naštvaných lidí. Ty pobouřila organizace koncertu v Praze, protože museli na umělce dlouho čekat a výhrady měli i k programu koncertu. Mnoho lidí právě na sociálních sítích dalo najevo své naštvání.

"Zoufalost. Hodinu čekáš, v devět začne přednáška nějakýho rybáře. Pak pustíte záznam dvou videí a pak přijdete jakoby nic, dáte tři písničky a pak Mareš jako hipík a boxer boxuje s kytkou? A hlavně nám před místa postavíte balkon s VIP a my tu zoufalost ani nevidíme. Nikdy bych si nekoupila lístek někde, kde mám před sebou balkon a kameramana," píše jedna z nespokojených fanynek Kapitána Dema na jeho instagramový účet pod příspěvek, kde umělec láká na svůj údajně poslední koncert.

Nespokojení fanoušci

A není sama. Mnoho fanoušků je nespokojeno hlavně s extrémně zpožděným začátkem celé akce. Na umělce museli čekat desítky minut. "Hudba super, ale to čekání 40 minut byla velká neúcta ke všem platícím lidem. Ani omluva nebo důvod čekání a pak všechny dorazil nějakej rybář," píše další z fanoušků. "Totální dno! Nejhorší koncert, co jsem kdy zažila. Víc to ani rozepisovat nebudu. Díky bohu za Bendiga na konci," rozčiluje se další.

Poměrně tvrdí byli fanoušci i na profilu Jordana Haje, který se na Burianově koncertu podílel a na poslední chvíli lidi zval. "Nejhorší zážitek v mém životě. Nikdy jsem neviděla odcházet tolik lidí z koncertu," píše jedna z fanynek Jordanovi.

Nejlepší party, kontrují spokojení fanoušci

Jsou však i tací, kteří byli z koncertu nadšeni. "Nejlepší party ever, doufám, že to nebylo naposled," hodnotí koncert jeden z nadšených fanoušků. Je však nutné podotknout, že negativních komentářů k údajně poslednímu vystoupení oblíbeného umělce je na sociálních sítích podstatně víc.
Kapitán Demo, občanským jménem Jiří Burian, je hudebník, producent, DJ a moderátor. Je synem písničkáře, hudebníka a spisovatele Jana Buriana. Kapitán Demo je komediální a satirický hiphopový projekt, který hudebník založil v roce 2013. Stojí také za alby mnoha hudebníků, jmenovitě třeba Emmy Smetany nebo Bereniky Kohoutové.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy