Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tragický stav Bruce Willise: Své okolí skoro nepoznává, nemá radost ze života, říká jeho kamarád

Bruce Willis je na tom velmi špatně: Nemá radost ze života, tvrdí jeho přítel
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
NEMOC

Rodina hollywoodského herce Bruce Willise se veřejnosti nedávno svěřila, že legenda akčních filmů trpí demencí, na niž neexistuje žádná léčba. Bruce má kolem sebe však stále spoustu přátel, kteří se mu snaží být nablízku. Jedním z nich je i režisér a producent Glenn Gordon Caron, který s ním v minulosti spolupracoval na legendárním seriálu Měsíční svit. Caron se pro New York Post svěřil, že herec už nemá radost ze života.

Oblíbený herec Bruce Willis trpí frontotemporální demencí. Jde o degenerativní onemocnění mozku a na tuto nemoc neexistuje léčba. Jak jsme již psali, nemoc se projevuje několika způsoby, může ovlivnit pohyb, řeč, povahu i chování. Bruce má kolem sebe však svou rodinu a také spoustu blízkých přátel, například režiséra Glenna Gordona Carona, který je hercovým přítelem již řadu let.

Jednu chvíli je tu, další už ne

Caron nemocnou hvězdu, jak řekl pro New York Post, pravidelně navštěvuje a snaží se kamaráda podporovat. "Pokud jste někdy trávili čas s Brucem Willisem, není nikdo, kdo by měl větší radost ze života než on. Miloval život a prostě zbožňoval každé ráno vstávat a snažit se žít život naplno," vzpomínal režisér na Bruce a dobu před jeho onemocněním. Jenže Willis nyní po většinu dne neví, kým je, a nepoznává ani své blízké.


Caron se také svěřil, že herce opouštějí i jazykové dovednosti. A byť má občas světlé chvilky, kdy je zase tím starým dobrým hercem, jakého všichni znají, za pár minut je to fuč. "Můj smysl mi říká, že v prvních třech minutách věděl, kdo jsem," pokračoval režisér, který se stále snaží udržovat vztah i s rodinou Bruce.

"Když jste s ním, víte, že to je Bruce, a jste vděční, že tam je, ale jeho radost ze života je pryč,“ uvedl producent, který se snaží herce navštěvovat pravidelně každý měsíc, jeho práce mu to však prý ne vždy dovolí. "Bruce zbožňoval každé ranní probuzení a snažil se žít život naplno, ale teď žije, jako by viděl život za síťovými dveřmi,“ dodal Caron, díky němuž se hercova kariéra poprvé nastartovala ve veleúspěšném seriálu Měsíční svit, jak upozornil Hollywood Reporter.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy