Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tohle že je slavná Kim Kardashian? Z rozvodu se pomátla, tvrdí fanoušci

Kim Kardashian se ukázala v bizarním oblečku, pomátla se?
Zdroj: Instagram Kim Kardashian
+ Dalších 11 fotografií
Co se děje?

Kim Kardashian (40) patřila k módním ikonám. Když na veřejnost prosáklo, že ji rapper Kanye West (44) opakovaně podváděl, začala se hvězda reality show zahalovat do bizarních kostýmů jako vystřižených z porna. Dočista se pomátla, rozvod psychicky nezvládá, strachují se o ni fanoušci. Přesvědčte se v galerii.

Rozvod ji poznamenal

Kim Kardashian (40) byla donedávna známá jako absolutní sexsymbol, žena, která se na sociálních sítích odhaluje, nosí extrémně sexy outfity lichotící jejím oblým křivkám a zvýrazňující její sexy ženskost. Od oznámení rozvodu s rapperem Kanye Westem (44) se ale vkus Kim poměrně změnil a fanoušky to zaráží.

Lidé se o Kim bojí

Hvězda reality show Kepping Up with the Kardashians se poslední dobou mnohem více zahaluje, často obléká černou a nezřídka vynáší i prapodivné outfity. Jeden z posledních připomíná spíše obleček z nějakého hodně strašidelného pornofilmu. Tohle bizarní kožené oblečení prý navlékla Kim symbolicky, protože se cítí jako Kanyeho otrokyně.

Během manželství měl rapper nejen psychické problémy, ale také potíže s alkoholem. Své krásné partnerce Kim byl navíc opakovaně nevěrný. K záletům se rapper přiznal nepřímo i v jedné ze svých nejnovějších skladeb, přestože ho sama Kim měla prosit, aby text o nevěře z písně vynechal. Podle deníku The Sun se totiž Kimberly cítí trapně a bojí se, že skladbu uslyší i jejich děti. Jako důvod k rozvodu s rapperem uvedla neslučitelné rozdíly. Pár spolu má čtyři děti: jsou to North (8), Saint (5), Chicago (3) a Psalm (2).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy