Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těžký osud Nikoly ze Survivoru. Sestra s babičkou uhořely, maminka se jí vážně zranila

Nikola Kabátová ze Survivoru prošla peklem: Při požáru přišla o sestru a babičku, otec o ni neměl zájem
Zdroj: koláž eXtra.cz/Instagram Nikola Kabátová
+ Dalších 7 fotografií
TĚŽKÝ OSUD

Život Nikoly Kabátové nebyla procházka růžovým sadem. Ve svém životě přišla tragicky o dva členy rodiny a kvůli zranění maminky se musela starat o své sourozence, jak popsala televizi Nova. Dívka ani přes všechnu bolest neztratila optimismus. Možná právě tvrdé rány osudy Nikolu zocelily natolik, že se rozhodla vstoupit do tvrdé reality show Survivor a soutěžit o 2,5 milionu korun.

Nikola Kabátová v životě prošla hned několika těžkými situacemi. Jednou z nich byl děsivý požár, který jí změnil život. "Když hořelo u mého taťky, bohužel při požáru zemřela moje mladší sestra a babička," svěřila se mladá programátorka ve svém medailonku pro TV Nova. Další tragédie přišla, když se vážně zranila její matka při pádu ze skály. Nikola se tak musela postarat nejen o ni, ale i o své tři sourozence. Co se týče otce, vztah nebyl ideální, protože se o rodinu nezajímal. Když se pak ocitl psychicky na dně, Nikola se o něj přes to všechno postarala.

Radost v životě našla ve street dance a své taneční kreace často sdílí na svém Instagramu. Navíc své zkušenosti předává v taneční škole dětem.

Doporučené video: rozhovor s moderátorem Survivoru Ondřejem Novotným

Účast je splněný sen

Pro Nikolu je účast v reality show Survivor nejen splněním snu, ale i výzvou, kterou chce naplno prožít. S pečlivě nastudovanou hrou a strategickým přístupem hodlá ukázat, že i když je programátorka, dokáže se vypořádat s tvrdými podmínkami přežití. Taktiku lhaní zahrnuje do svého plánu, přestože ve skutečném životě na ni nespoléhá.


Nikola si je vědoma náročnosti reality show a své psychické přípravě věnovala zvláštní pozornost. Přestože má zkušenosti ze sledování zahraničních sérií Survivor, obává se, že někdo může nečekaně rozhodit její vyváženou mysl. Představa lhaní a tvrdého boje o přežití ji však neodradila. Právě tato odhodlanost a pevná vůle ji mohou posunout k vítězství v soutěži o 2,5 milionu korun.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy