Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tereza Kerndlová se postavila k plotně v plavkách: Fanoušci jsou z krásné zpěvačky unešení

Miminko dlouho nebylo na pořadu dne.
Zdroj: se souhlasem Terezy Kerndlové
+ Dalších 18 fotografií
Postava

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) si k vaření místo zástěry vzala plavky. Potěšila tak nejen svého muže Reného Mayera, se kterým letos oslavila 20. výročí vztahu, ale také fanoušky. Ti jsou z její krásy unešení, jak je vidno z jejího Instagramu. 

Tereza Kerndlová pořádně zaprovokovala u plotny. K vaření si totiž vzala plavky a způsobila tak poprask na sociálních sítích. Na indukční desce ukázala brambory, cukroví i pořádný vývar. V elegantních černých jednodílných plavkách vynikla její přírodní ňadra. Fanoušci jsou u vytržení.

"Terko, to je pěkná provokace toto," napsala Michaela. "Sen každého chlapa takto krásná žena a krásně oblečená," reagoval Radovan. Zároveň zpěvačce lidé naposílali hodně srdíček a pusinek v podobě smajlíků.

Tereza Kerndlová je však šťastně zadaná, a to už neuvěřitelných dvacet let. Takovou dobu žije po boku manžela Reného Mayera. "Neuvěřitelné, ale krásné… 20 let SPOLU a to 24/7. Žijeme jenom jednou, ale stačí to, když najdeme toho pravého. Víkend v Barceloně," napsala Tereza Kerndlová na svém Instagramu.

Videoklip Terezy Kerndlové:


A fandí jim například i bývalá první dáma Dagmar Havlová, která jim poslala srdíčko, a spoustu dalších. Dokonce se šířily spekulace o Terezině těhotenství. Nedávno totiž interpretka hitu Schody z nebe napsala na sociálních sítích záhadný vzkaz. "Vím, že vás poslední dobou hodně zanedbávám, ale za pár měsíců snad budu pro vás mít hezké překvapení!" dělala tajemnou. Své oznámení zatím ale nevysvětlila ani redakci eXtra.cz. "Kromě mého vyjádření na sociálních sítích k tomu další komentář nemám," zakončila Kerndlová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy