Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tereza Hlůšková promluvila o bývalé kamarádce Simoně: Slova o bolestné zradě

Tereza Hlůšková: Bolestná slova o bývalé kamarádce Simoně
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
přátelství

V jednom ze svých videí na platformě HeroHero promluvila Tereza Hlůšková i o Simoně, která bývala její nejlepší kamarádkou. Velké přátelství ovšem skončilo ve chvíli, kdy bylo u mladičké blondýnky nalezeno devět kilo nejtvrdší drogy světa a skončila v pákistánském vězení v Kot Lakhpat.

Bývaly kamarádky

Po svém návratu zpět do rodné vlasti se Tereza Hlůšková aklimatizovala poměrně rychle. I když se ze začátku stranila veřejnosti, nakonec se rozhodla, že chce svůj příběh vyprávět. Nyní prostřednictvím videí na platformě HeroHero se podrobně svěřuje s jednotlivými událostmi, které vedly k jejímu zatčení a následnému čtyřletému pobytu za mřížemi v Pákistánu.

V jednom z příspěvků se Tereza zaměřila i na jistou „slečnu“, na kterou se jí fanoušci opakovaně vyptávali. Tou měla zřejmě Tereza na mysli svou tehdejší nejlepší kamarádku Simonu, se kterou se seznámila během pobytu ve Švýcarsku. Tam se obě živily jako sexuální společnice.

Několik dní před tím, než byla Tereza zadržena na letišti v Láhauru, přiletěla Simona z Pákistánu zpět do České republiky. „Byla jsem tam jednou, asi tři týdny před Terezou. Ale jen za účelem focení. Já se vrátila naprosto v pořádku a jsem zaražená z toho, co se stalo,“ popsala jen pár dní po Terezině zadržení Simona v rozhovoru pro Blesk.
Simona je nepodstatná

Sama Hlůšková prozradila, že přátelství se Simonou nebylo jejím nejlepším životním rozhodnutím. Podle ní byla její kamarádka lhářka, která vystavěla svou kariéru na Terezině neštěstí, a influencerka ji nejednou označila za zmiji.

„Tato osoba byla v Pákistánu jednou, to se ví a ona to i sama řekla. Jestli něco ale převážela, tak to vážně nevím,“ přiznala ve videu na HeroHero Tereza. Podle jejích slov ale Simona v jejím příběhu nehraje žádnou roli. „Ona mě tam nedostala a nenabonzovala, nebo v to aspoň doufám. Tento člověk je pro můj příběh úplně nepodstatný. A na mém neštěstí se přiživila dost, už stačilo,“ řekla Tereza ve videu.

„Opravdu, ať si dělá, co chce. Slíbila jsem jí, že o ní mluvit nebudu. Už se spolu nekamarádíme. Neviděly jsme se dlouho, nestaráme se o sebe,“ dodala rodačka z Uherského Hradiště. „Opravdu mě prosila, abych o ní nemluvila, takže o ní mluvit nebudu. Alespoň teď ne,“ poznamenala Tereza.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy