Když budete mít cestu na Ibizu a navíc disponujete výhrou ze sportky, můžete zajít do nově otevřené restaurace s názvem Sublimotion, která je uvnitř Hard Rock Hotelu. Zažijete tam nevídané, ale také za to pořádně zaplatíte.

Když si v Sublimotionu objednáte stůl, čeká vás podle tvůrců „nevídaný vizuálně gastronomický zážitek“, při kterém budete jíst celkem dvacet chodů. A kolik tahle legrace stojí? Pouhých 2000 dolarů, v přepočtu tedy téměř 40 tisíc korun za jedinou večeři!

Pětihvězdičkovou restauraci vede šéfkuchař Paco Roncero, který vymyslel koncept, kdy jíst najednou může pouze 12 hostů, ale této skupině poskytne zážitek, jaký nikde jinde nebudou mít.

Podle jeho slov mají lidé během večera zažít všechny možné pocity a Roncero hostům zprostředkuje, jaké by to bylo dávat si svačinu na severním pólu nebo oběd v zahradách Versailles.

Celý koncept šéfkuchař se svým týmem připravovali rok, kdy nejenže vymýšleli vizuální stránku, ale také ladili celé menu.

A my si zatím tedy jdeme dát k jídlu párek s hořčicí…