Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Takhle si žijí profi influenceři v Dubaji: Jeden den v luxusu se Sabine Kleckovou

Takhle si žijí profi influenceři v Dubaji: Jeden den v luxusu se Sabine Kleckovou
Zdroj: Se souhlasem Sabine Kleckove
+ Dalších 6 fotografií
Luxus

Každý její den je nabitý k prasknutí. Kdo by nechtěl život Sabine Kleckové, která žije v Dubaji a živí se jako profesionální influencerka? Život na vysoké noze plný večírků, celebrit. Život, kde vám platí jen za to, že někam přijdete. Boží, ale také děsně náročné.

Ráno

Sabine si jde brzy ráno zaběhat v nádherném a teplém prostředí kolem jachet. Pak si jde zaplavat, pláž má hned u domu. Pak zajde do salonu, kde jí udělají vlasy, hydratují pleť a dopřeje si uvolňující masáž. Salony totiž Sabine platí za to, že se u nich nechá zkrášlit. Je profesionální influencerka a dělá jim tak reklamu. Snídaně? To samé!

"Influenceři v Dubaji mají možnost jít vždy na jídlo zdarma nebo, pokud mají dobrou nabídku, jdou do restaurace, kde jim vždy ještě zaplatí za to, že u nich jedí, výměnou za reklamy na Instagramu či TikToku," říká půvabná Sabine Kleckova, kterou na Instagramu najdete jako @sabinekleckova.

Dopoledne

"Po snídani si vždy dám dvě hodiny své vlastní práce na počítači, takže procházím veškeré e-maily, zodpovídám na případné další spolupráce se značkami, zkontroluji svůj Krypto účet, projedu všechny své sociální sítě, a jelikož mám take online fitness coaching, připravím si další fitness a nutriční plán pro své klienty. Taky kouknu na trendy, které letí na TikToku, a dám si další hodinu natáčení videí," popisuje Sabine.


Točit v Dubaji ale není úplně jednoduché. "Měla jsem TikTok už dvakrát zablokovaný a smazaný, jelikož v Arabských emirátech nemůžete přidávat nic v plavkách nebo nějaký tanec, který by pobuřoval jejich náboženství. Několikrát jsem si to neuvědomila, videa byla zablokovaná a účet smazaný," prozradila s tím, že nemůže točit, kde se jí zachce. Všude jsou security. Emiráty jsou ale zase extrémně bezpečnou zemí, což si Sabine pochvaluje.

Poledne

Oběd má často ve formě business meetingu a porad ohledně reklam nebo spoluprací. "Často jsem žádaná na propagaci prodeje luxusních vil a domů, na otevření nových beach clubů, luxusní hotely, salony a podobně," vyjmenovává. Sabine má také smlouvu s realitní kanceláří, pokud se jí povede prodat vily a domy, má z toho vysoké provize.

Odpoledne

"Pokud nemám focení či natáčení, jdu s ostatními influencery třeba na odpolední yacht party, které jsou v Dubaji naprosto časté a pro nás úplně normální všední věc. Nebo jdeme zkoušet luxusní superrychlá auta."


Po veškeré zábavě přes den si jde vždy ještě zacvičit silový trénink, kde posiluje třeba po boku slavného zápasníka Conora McGregora. "Vždy mi dává skvělé rady," chlubí se Sabine.

Večer

"Večírky máme večer velmi často, jelikož jsem vždy pozvaná na VIP party. Večírky neberu formou alkoholu a tance, ale spíše navázání nových důležitých kontaktů a případné spolupráce," popisuje Sabine svůj život snů. Ten je ale vlastně velice náročný. Influenceři pracují prakticky 24 hodin denně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy