Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Takhle bude vypadat návrat Harryho Pottera: HBO vypustilo první snímky z výročního dílu

U návratu do Bradavic nemůže chybět ústřední trojice.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 10 fotografií
Galerie

Už jen pár dní zbývá do dlouho očekávaného návratu do Bradavic. Služba HBO GO uvede v lednu speciální epizodu zaměřenou na slavnou sérii Harry Potter. V ní se představí většina starých známých včetně ústředního tria hrdinů a společně zavzpomínají na natáčení. Díl pojmenovaný Harry Potter, 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic se nyní představil na prvních fotkách.

Oblíbení hrdinové ze světa Harryho Pottera se vracejí po dvaceti dlouhých letech a potkají se v novém projektu, který chystá HBO. Streamovací služba odvysílá speciální epizodu, ve které se kromě ústředního tria objeví i většina starých známých a společně v unikátním díle zavzpomínají na natáčení legendární série.

Návrat starých známých

Fanoušci světa Harryho Pottera mohou očekávat samozřejmě všechny tři představitele hlavních rolí, jimiž jsou Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson, kteří ztvárnili Harryho, Rona a Hermionu. Dalšími účastníky jsou například představitel Siriuse Blacka Gary Oldman, Robbie Coltrane jako Hagrid nebo Helena Bonham Carter, která vdechla život zákeřné Bellatrix.

Chybět ale nemohou ani Harryho spolužáci Neville, Malfoy, Dean, Lenka Láskorádová nebo Ginny Weasleyová. K nim se přidají i slavní režiséři jednotlivých dílů jako třeba Alfonso Cuarón nebo David Yates, který sérii zakončil čtyřmi filmy a jenž nadále točí sérii ze světa kouzelníků Fantastická zvířata. Téměř všechny staré známé budou moct diváci spatřit na HBO GO prvního ledna, na Nový rok.

Podívejte se do galerie na fotky z nového projektu k příležitosti dvacátého výročí Harryho Pottera.



Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy