Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajná afterparty po premiéře Kazmy: Bavič ve stripklubu pronesl řeč a pravil, že mizí z Česka

+ Dalších 20 fotografií

Známý tvůrce Kamil Bartošek alias Kazma představil světu svůj nejnovější počin, film s názvem ONEMANSHOW: The Movie, v opulentním stylu. V úterý 15.8. se uskutečnila velká slavnostní předpremiéra, na které se objevily hned desítky známých tváří. Vše bylo doladěné do posledního detailu: žlutý koberec, luxusní auta, kostýmy tvůrců i dolary létající vzduchem, jak pro vás zachytila redakce eXtra.cz. Po poslední projekci v kině se konala tajná afterparty ve známém pražském stripklubu. Co se na místě dělo a kdo rozhodně nemohl chybět? 

Celovečerní snímek s názvem ONEMANSHOW: The Movie, na kterém Kamil Bartošek alias Kazma a celý tým produkce OMS Production pracovali déle než 4 roky v co největším možném utajení, konečně spatřil světlo světa na stříbrných plátnech. Film za zhruba 72 000 000 korun zažil své poprvé v kinech v úterý 15.8., kdy se konala velkolepá slavnostní předpremiéra v Cinema City Chodov pro první, předem vybrané diváky. Příležitost si nenechaly ujít desítky známých tváří.

Vše bylo doladěno do posledního možného detailu. Namísto červeného koberce se celebrity prošly po koberci žlutém a ve žluté barvě se nesly také outfity návštěvníků, ale i ostatní dekorace. Dresscode zněl jasně: černo-žlutá barva. Právě hlavní aktér Kazma přijel na místo ve žlutém Ferrari.

Rozhazovaly se dolary a vzduchem létaly konfety. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která pro vás vše zachytila. Malou ukázku si můžete prohlédnout i na našem Instagramu. Po poslední projekci přišla na řadu afterpárty. Ta byla už však pouze pro úzký okruh hostů.

Afterparty ve stripklubu

Tajná afterparty se uskutečnila ve známém pražském stripklubu Goldfingers Prague a byla přístupná už jen pouze pro blízké přátele, spolupracovníky nebo sponzory. Co se na místě dělo? To sdělil redakci eXtra.cz důvěryhodný zdroj. Kazma a jeho celý tým přijeli na místo krátce po půlnoci, namísto Ferrari však tentokrát zvolili minibus, aby mohli dorazit pohromadě.

Kazma přivítal hosty větou: "Přátelé, kamarádi! Dneska je tu mejdan!" Sám na podiu zazpíval song Cizí zeď, ​který vznikl v rámci jednoho z dřívějších Kazmových projektů. Všichni se k němu přidali. Kazma zároveň oznámil, že příběh, který hosté již viděli v kinech, nechá žít vlastním životem a nyní odjede do zahraničí.

Mnoho hvězdných hostů

Večírek nevynechal třeba zápasník Karlos Vémola, který se zmíněným stripklubem dlouhodobě spolupracuje a je tam zkrátka jako doma. To bylo zřejmé už během jeho příchodu, přátelsky se vítal s personálem u vstupu. Karlos se však na party příliš neodvázal, držel se spíše zkrátka a většinu času seděl v ústraní sám. Kromě Karlose dorazil například Robert Rosenberg nebo hned celá řada influencerů, jak se můžete podívat v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy