Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tadeáš Růžička si sype popel na hlavu: Žil jsem špatně, přepnulo mi to, neměl jsem strop

Tadeáš Růžička nám přiznal, že díky zápasu s Tadeášem Veselým získává nabídky, o kterých se mu do teď nezdálo.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 6 fotografií

Jméno špičkového zápasníka Tadeáše "Mawara" Růžičky je v posledních měsících skloňováno především s kontroverzí. Tadeáš má na svém kontě hned několik kauz, kvůli kterým po sečtení soudem čelí podmíněnému trestu - i směrem k tomu se nyní bijec vyjádřil v podcastu Slzy, krev a Pot Cast, kde zároveň své chování přisoudil faktu, že neustál velký zájem veřejnosti. 

Ostře sledovaná kauza zmláceného muže, vyhrocená potyčka s přítelkyní na ulici nebo třeba vyhrožování - kolem špičkového zápasníka Tadeáše "Mawara" Růžičky je v posledních měsících pořádně rušno, a to bohužel ne pouze kvůli výkonům, které předvádí v kleci.

Jeho jméno je v médiích skloňováno v ne zrovna růžovém světle, a to ve spojitosti s hned několika kauzami, za které momentálně čelí i podmíněnému trestu. Letos v únoru ho policisté obvinili hned ze dvou trestných činů - za výtržnictví a ublížení na zdraví mu nyní hrozí tři roky za mřížemi, jak jsme psali. "Soud ho za výtržnictví poslal na 11 měsíců do vězení s podmíněným odkladem na 40 měsíců,“ informovala tehdy CNN Prima News. Tadeáš si je svých chyb moc dobře vědom.

Nechal se pohltit slávou

Bouřlivé období Tadeáš přisuzuje karanténě v době covidu-19 a následnému uvolnění veškerých několika měsíců trvajících omezení. "Všechno rozjela karanténa. Začal jsem chodit na různé večírky mezi mladší, zase jsem si připomněl diskotéky a tak. Našel jsem si tam i mladší přítelkyni, se kterou jsem se po půl roce rozešel. Pak jsem si uvědomil, že mi to odvedlo pozornost od mého světa, mých lidí a hlavně od toho sportu," vzpomíná Tadeáš v podcastu Slzy, krev a Pot Cast.

"Všichni tě všude zvou, máš VIP, vše zadarmo, tohle mě asi pohltilo. Teď zpětně si říkám proč? Tohle jsem zažít nechtěl a nepotřeboval jsem to, byla to pro mě brzda," dodal. Tadeáš se nechal pohltit čím dál zvyšujícím se zájmem veřejnosti a možnostmi, které najednou měl. "Těch chyb jsem začal dělat víc a víc. Už před Clashem jsem byl rozhozený, furt samý natáčení, v bojových sportech jsem byl za debila, že do něčeho takovýho jdu. Bylo to nepříjemný. Pak přišel mega hype a já jsem neměl strop. Přeplo mi," říká.

Průšvihy Tadeáše Růžičky:


Mimo tréninky jsem žil špatně, uvědomuje se


Tadeáš si moc dobře uvědomuje, že život sportovce vyžaduje určitý řád a disciplínu i mimo tréninky - to se mu však v určitý moment nedařilo. "Nejdůležitější je, jak žiješ mimo trénink, a tam jsem žil špatně," přiznal. "Nechci takovejhle být, i proto jsem odletěl. Nedokázal jsem to změnit a přepnout to," dodává Tadeáš a zabrousil k tomu, že na chvíli odjel i do zahraničí.

"S mým manažerem jsme dělali na tom, abych už se projevoval jenom jako profesionál, ne jako násilník, ubožák, abych pořád nepropagoval ulici a kraviny. Dělali jsme na tom a díky tomu jsem to nějak ustál," uzavřel Růžička.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy