Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Švédka se proměnila v lidskou Barbie: Miluje plastiky a chce inspirovat dívky

Alicia se proměnila v Barbie.
Zdroj: koláž eXtra/Instagram aliciaxamira
+ Dalších 25 fotografií
živá barbie

Kdysi půvabná Švédka se změnila v lidskou Barbie. Alicia (31) kvůli svému snu podstoupila nespočet plastik a utratila již kolem 100 000 liber (2 809 688korun). "Vymazala jsem tu, kterou jsem bývala, abych se stala plastovým bimbem," hlásí hrdě žena na svých sociálních sítích.

Švédka Alicia Almira, která žije ve Velké Británii, se rozhodla splnit si sen. Už od svých devíti let prý toužila vypadat jako bimbo, poté co viděla dánský televizní pořad King's Girls, jak uvádí web Daily Mail. Protože však pocházela z tradiční rodiny, mohla se svou proměnou začít až v 21 letech.

Za postupnou proměnu v lidskou panenku Barbie už utratila nemalé peníze a podstoupila řadu bolestivých operací - rhinoplastiku, výplň čela, výplň kolem očí, výplň tváří, botox, zvětšení prsou, zvětšení rtů a niťový lifting.

Lidská Barbie chce inspirovat dívky

Kromě toho miluje opalování, dlouhé barevné nehty a umělé řasy připomínající dva kartáče. "Vymazala jsem tu, kterou jsem bývala, abych se stala plastovým bimbem," hlásí hrdě na Twitteru i na svém Instagramu a dodává, že uvažuje ještě o větších ňadrech. "Chci vypadat co nejplastičtěji a inspirovat ostatní dívky, aby udělaly totéž," říká silikonová blondýna, která si vydělá na Only Fans.

Kromě její extravagantního vzhledu má Alicia i vcelku zvláštní názory. "Věřím, že úlohou ženy je potěšit svého muže a být tou nejlepší možnou sexuální trofejí." Švédka je velmi vyhrazená vůči feminismu a radí ženám, aby přijmuly svou ženskost. Dobře ví, že její životní styl se nemusí líbit každému, ale ona si za ním stojí. "Nemyslím si, že někdy přestanu podstupovat jakékoli operace. Je to má součást. Bimbos nestárnou, jen jsme čím dál více plastičtější."

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy