Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Starší syn Leoše Mareše slaví 16 let: Hrdý tatínek sdílel vzpomínkový snímek

Jakub Mareš slaví své šestnácté narozeniny.
Zdroj: foto Leoš Mareš
+ Další 4 fotografie
výročí

Starší syn moderátora Leoše Mareše (45) slaví šestnácté narozeniny. Narozeninové překvapení připravil pro Jakuba jeho pyšný táta v Dubaji, kde pár minut před půlnocí sfoukl svíčku na dortu. Ten mu předala těhotná Monika Marešová (40). Leoš se navíc vrátil zpátky do minulosti a zavzpomínal, jak jeho tehdy osmiletý syn vysílal v Ranní show na Evropě 2. Gratulce přistála i na sociálních sítích.

"Tak Hepy Brzděj Jakube. Sladkých 16. 1.11.2005 ve 3.33 hod. #BirthdayBoy," uvedl moderátor Leoš Mareš ke snímku se svým starším synem Jakubem, který svého slavného tatínka brzy pravděpodobně přeroste přes hlavu.

K prvním gratulantům se kromě Leoše přidala i těhotná Monika Marešová, která Jakubovi předala narozeninový dort. Leoš Mareš na svých sociálních sítích také zavzpomínal na dobu přesně před osmi lety, kdy jeho nejstarší syn vystoupil v Ranní show na Evropě 2. "Zpátky do minulosti. Narozeniny 8, když Jakub vysílal v Ranní show," uvedl ke vzpomínkovému snímku.

Staršího syna Jakuba má Leoš Mareš se svou bývalou manželkou Monikou. Mladší syn Matěj se jim narodil o čtyři roky později. Aktuálně je Leoš Mareš šťastně ženatý se svou manželkou Monikou Marešovou, která je v pátém měsíci těhotenství.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy