Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Spící Růženka Shopaholicadel: Influencerka si vrcholně zdřímla za dozoru tisíců diváků

Shopaholicadel: Usnula před tisíci lidmi,  zdřímla si během živého vysílání
Zdroj: TikTok Shopaholicadel
+ Dalších 5 fotografií

Shopaholicadel opět šokuje. Známá influencerka, vlastním jménem Adéla Pulcová, totiž usnula během svého živého vysílání!  Zdřímla si na TikToku za přítomnosti tisíců diváků, kteří v ten moment její stream sledovali. K této situaci však nedošlo poprvé, internetem kolují hned desítky podobných záznamů.

Známá influencerka a virální hvězdička českého internetu nepřestává překvapovat. Tentokrát Shopaholicadel totiž usnula přímo během svého živého vysílání na TikToku, které v ten moment sledovaly tisíce lidí. “Spinkáme,” píší diváci s humorem.

Shopaholicadel usnula během vysílání opakovaně

Ačkoli se to může zdát až neuvěřitelné, nestalo se to poprvé. Internetem koluje hned několik dosti podobných záznamů, kdy si influencerka zdřímla přímo během svého livestreamu, kterým mimochodem vydělává nemalé peníze, jak jsme psali.

A pokud zrovna nespí, nejednou se stalo, že na streamu prostě nebyla. Namísto věnování se svým sledujícím si totiž našla zkrátka jinou zábavu a diváci se tak opakovaně několik minut dívali třeba na prázdný gauč.

Stále ji sledují statisíce lidí

I přes to všechno jsou jí fanoušci věrní. Na zmiňované platformě má k dnešnímu dni více než 250 000 sledujících a na Instagramu pak o jednu stovku tisíc sledujících méně. I když ona samu sebe označuje za "celebritu", většina lidí ji však sleduje pouze pro pobavení.

Už v létě však vznikla kampaň #srpenbezadel, kdy se skupina dalších influencerů, ale i běžných uživatelů sociálních sítí snažila upozornit na to, že člověk jako Adéla by neměl na internetu získávat takový prostor. Dle nich je influencerka nemocná, což Adéla ostatně sama přiznala, ale mimo jiné také zlá a zákeřná ke svým fanouškům i okolí. Adéla údajně trpí bipolární poruchou, jejíž příznaky si můžete přečíst na wikisktripta.eu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy