Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soukupovi kontroverzní výhra nad Bejrem nestačí. Naznačil další zápas v Clashi a pomrknul po novém soupeři

Jaromír Soukup plánuje další zápas.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/se souhlasem TV Prima/koláž
+ Dalších 6 fotografií
zápas

Jaromír Soukup chytil druhý dech. Od jeho zápasu v rámci galavečera Clash of the Stars 7 neuběhl ještě ani týden a on už přiznává, že by se nebránil dalšímu vystoupení. Ačkoli se ještě před pár dny nechal slyšet, že v ringu, respektive v kleci už ho nikdo neuvidí, dokonce už si nejspíš vyhlédl potenciálního soupeře. Tomu poslal na sociálních sítích narozeninové přání. 

Jaromír Soukup se uplynulou sobotu po několika letech vrátil k boxu, a to v rámci galavečera Clash of the Stars 7. Z klece sice odcházel jako vítěz, ale moc toho předvést nemusel. Vítězství získal především díky nesportovnímu chování svého protivníka Aleše "Psychopata" Bejra. Moderátor několikrát prohlašoval, že v ringu už ho nikdo neuvidí, ovšem opak je pravdou, jak naznačil na sociálních sítích. Dokonce už i pomrkává po potenciálním soupeři.


"Já jsem říkal, že to bylo naposledy... nebo?" vtipkuje na Instagramu. "Dneska má narozeniny vynikající český hudebník a vynikající boxer Otakar Petřina, zvaný Marpo. Tak Oto, všechno nejlepší," pokračuje Soukup s lišáckým úsměvem na tváři. Známý český hudebník prozatím na moderátora nijak nereagoval. Zdá se, že by si Jaromír rád ještě vylepšil chuť po svém podivném vítězství s Alešem Bejrem.

Doporučené video: Rozhovor s Alešem Bejrem po prohraném zápase.


Soukup se ostře pustil do Aleše Bejra

On sám je z průběhu sobotního zápasu zklamaný a za vítěze se nepovažuje. "Ten zápas byl krátký. On se vyfauloval. Mrzelo mě to, protože jsem se fakt připravoval. Sice jsem vyhrál, ale takové vítězství... Já jsem byl fakt zklamaný z toho, že Bejr je poseroutka, což se ukázalo, že je. Průběh mohl být jiný, ale co se dá dělat. Stalo se. Já jsem se fakt připravoval a byl to ohromný zážitek, byly tam tisíce lidí," přiznal.


Do svého soupeře si samozřejmě nezapomněl pořádně rýpnout i v pořadu Reakce Jaromíra Soukupa. "Psychopat možná, ale spíše poseroutka. To je teda hrdina. On nepředvedl vůbec nic. Ten člověk, ten Psychopat Bejr, jak si říká, tak je hrozný hrdina na sociálních sítích, nebo když ho drží ochranka. Ale když vlezl do toho ringu, tak se choval jako malý kluk. Prostě se podělal, takže ten zápas byl krátký," nechal se slyšet.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy