Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výstřední Krajčo se ženou, Mátlová v objetí partnera i hrdličky z Love Islandu. Zamilované páry na Slavících

Český slavík 2023: Výstřední Krajčo se ženou, hrdličky z Love Islandu a Tereza Mátlová s partnerem. Zamilované páry na předávání
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 36 fotografií
český slavík

Český a slovenský showbyznys se sešel na udílení Českých slavíků. Slavnostní událost ve Foru Karlín se nesla ve znamení lásky, neboť řada umělců přišla bok po boku se svými drahými polovičkami, jak zachytili fotografové redakce eXtra.cz.

Mezi prvními dorazil na vyhlášení populární ankety Český slavík MMA zápasník Patrik Kincl se svou krásnou ženou Pavlou. Hned po nich se na červeném koberci objevila operní diva Tereza Mátlová se svým novým přítelem. Dorazili ruku v ruce a především s úsměvem od ucha k uchu, jak se můžete podívat v galerii.

Mezi nominovanými je tradičně i zpěvák a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, který ještě před pár týdny zářil coby tanečník v soutěži StarDance... když hvězdy tančí. Tam sice nevyhrál, ale tady to možná klapne. Stejně jako loni ho doprovodila jeho žena Karin Babinská. Zpěvák ani tentokrát nezklamal a oblékl světlemodrý outfit se stříbrnými botami do špičky a kabelkou.

Zamilované hvězdy Love Islandu

Stejně tak vyvedly své muže herečka Patricie Pagáčová, která pro slavnostní večer vynesla krásné černé šaty od Sandry Mark, a Markéta Konvičková. Ta po boku Reného Kuboše zářila celá v růžové. Páteční událost si nenechal ujít ani zpěvák Jan Bendig spolu se svým dlouholetým partnerem Lukášem Rejmonem. Jak jsme ale psali, zpěvákovi červený koberec zhořkl kvůli nechutnému rasistickému útoku od neznámého muže.


Nejvíce sladěným párem byli herečka Gabriela Gášpárová s partnerem Petrem Havránkem. Jejich oděvy se nesly v duchu modročerné s motivy květin. Pítr, jenž se s Gábi seznámil ve vile na Love Islandu, dostal pro dnešní večer důležitou misi – musel hlídat, aby jeho drahé nevypadla nová prsa z korzetu.

Na hosty se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy