Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sorry Meghan, na večeři se mnou nepočítej. Harry změnil plány, k těhotné manželce se zatím nevrací

Harry změnil plány, k těhotné Meghan se zatím nevrací
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
Královská rodina

Meghan Markle se v následujících dnech příletu svého manžela nejspíš nedočká. Princ Harry totiž na poslední chvíli změnil plány a podle všeho zůstává v Anglii. Podle deníku Sun se totiž údajně rozhodl, že se zúčastní oslavy 95. narozenin své babičky královny Alžběty...

Princ Harry minulý týden dorazil do Anglie, aby se v sobotu rozloučil se zesnulým princem Philipem, který zemřel v 99 letech. Původně měl v plánu vrátit se ke své manželce Meghan do USA, kde oba žijí, ihned po pohřbu svého dědečka. Nakonec je ale všechno jinak.

Jak uvádějí britská média, Harry si pořídil takzvanou otevřenou letenku, která mu umožní se vrátit do Spojených států, kdykoliv bude chtít. Důvodem nejspíš je, že královna Alžběta ve středu 21. dubna slaví 95. narozeniny.

"Pokud vše půjde dobře, tak Harry zůstane do královniných narozenin," uvedl pro deník The Sun zdroj blízký královské rodině. Harry nejspíš přehodnotil plány kvůli tomu, že chce být v těžkých chvílích se svou rodinou. Alžběta totiž poprvé po 70 letech oslaví narozeniny bez svého manžela Philipa.

Bouře utichá

Lidé v Anglii zároveň věří, že se Harry snaží usmířit se svou rodinou, se kterou je na nože delší dobu. Nejprve se totiž zřekl svých královských povinností a následně pobouřil celou Británii rozhovorem s americkou moderátorkou Oprah, u které s Meghan nařkl svou rodinu mimo jiné z rasismu.

Harryho nejspíš přiměla zůstat v Anglii i schůzka se svým otcem Charlesem a bratrem Williamem. Spolu se sešli po pohřbu Philipa a prý si povídali více než dvě hodiny. Z princova rozhodnutí zůstat v Anglii ale nejspíš nemá moc radost těhotná Meghan, která se svého manžela nemůže dočkat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy