Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šokující konec Krajča ve StarDance: Útěchu našel v náručí své krásné manželky Karin

+ Dalších 29 fotografií

Se StarDance se v sobotu večer rozloučil Richard Krajčo a Dominika Rošková. Jejich vyloučení bylo velkým šokem, protože od počátku patřili mezi favority na absolutní vítězství. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, Krajčo se však dočkal té největší podpory v podobě své krásné manželky Karin. 

Richard Krajčo se do dalšího kola StarDance neprotančil. Vyloučení zpěváka a jeho půvabné taneční partnerky Dominiky Roškové bylo pro mnohé velkým šokem a nespravedlností. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, Richard se dočkal té největší útěchy, manželka Karin je mu vždy oporou.


Ačkoliv při vyřazení se Krajčovi nedostávalo slov a bylo jasně patrné, jak moc ho rozhodnutí diváků rozhodilo, hned po přímém přenosu našel útěchu v náručí své krásné manželky Karin. Ta ho chodila pravidelně podporovat na živé přenosy a navštívit ho byla i na tréninku na sálech České televize.

Krajčo s odchodem nepočítal

V cestě taneční soutěží ho podporovala, co jí síly stačily. Dokonce v jeho tvrdých trénincích spatřovala určité výhody. "Já mu to moc přeju. Myslím si, že když se celý den dívá na tu krásu, tak se mu líp tančí. A já zase Dominice děkuji za to, že Richardovi postupně vypracovává tělo a mně posílá krásu domů, takže je to fajn," smála se v rozhovoru pro eXtra.cz.



Na Richardovi i Dominice bylo vidět, že s odchodem ze show vůbec nepočítali. Po prvotním šoku se slova ujal Krajčo. „Jsou tady úžasní lidi, je to famózní projekt a jsem rád, že jsem se ho mohl zúčastnit. A jsem rád, že mi tento projekt přivedl do života kamarádku. Člověk nepotkává v životě kamarády. StarDance mi přivedl do života člověka, který mi hodně dal. Doufám, že v té cestě budeme pokračovat,“ vyznal se Krajčo směrem ke své taneční partnerce a nezapomněl poděkovat své rodině.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy