Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smrt Valiho z Maxim Turbulenc zdrtila slavné kolegy. Dojemná slova Felixe a Dády, Bouček poslal vzkaz do nebe

Slavní truchlí ze ztráty Daniela Valiho.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz/Herminapress/koláž
+ Dalších 6 fotografií
vzkazy

Zpráva o úmrtí zpěváka ze skupiny Maxim Turbulenc Daniela Valiho zasáhla české hvězdy. Oblíbený umělec odešel ve věku jen 53 let, a to přímo před zraky přátel, se kterými se vydal na večeři. Jak píše deník Blesk, smutek neskrývají ani Dáda Patrasová společně s Felixem Slováčkem. Přidali se i mnozí další. 

Česká hudební scéna nenávratně přišla o oblíbeného zpěváka kapely Maxim Turbulenc – Daniela Valiho. Ten zemřel v restauraci, kde se zhroutil k zemi, pravděpodobně měl infarkt. Tato zpráva ranila i řadu českých umělců. Jak píše deník Blesk, mezi nimi jsou i Dáda Patrasová a Felix Slováček.


"Je to obrovská škoda mladého života. Dělali hezkou tvorbu pro děti, moc mě to mrzí. Mě i Dádu to zasáhlo," citují Felixova slova. Felix znal Daniela z dob, kdy jeho manželka Dáda jezdila na vystoupení určená dětem. Smutek neskrýval ani Libor Bouček, který zavzpomínal na sociálních sítích. "Vždy jsme se rádi viděli. Pyšní na Klánovice. Byl nezadržitelnej. Skvělej. Je mi to líto,“ napsal.

Blízcí a přátelé jsou zdrceni

Blízcí si byli i s moderátorem TV Barrandov Honzou Musilem. "Ach jo, Danieli… Maxíci bez tebe? Jednou jsme si řekli, že si člověk po padesátce začne užívat každé minuty. Odešel jsi podle zpráv rychle a nám ostatním jsi zanechal vzpomínky. Díky za všechna setkání a srandičky. Vzpomínám a přeji ti klidnou cestu do věčnosti,“ uvádí na Facebooku.


Jeho úmrtí zasáhlo i ty nejbližší kolegy, kterým byl bezesporu mnoho let i Pavel Vohnout alias Kyklop. "Věděl jsem to mezi prvními, byli jsme skoro sousedé. Hned jsem se šel do toho podniku podívat, protože jsem tomu nemohl uvěřit. Jsem z toho neustále v šoku," neskrýval svůj smutek v rozhovoru pro eXtra.cz.

"Je mi ho skutečně líto. Každého života je škoda a jeho taky. Měl jsem toho kluka rád, zažili jsme spolu spoustu krásných neskutečných věcí. Myslel jsem, že já půjdu první, ne že on mě předběhne. Ale upřímně, šel tomu svým životním stylem dost naproti. Něco o tom vím, taky mě to málem sestřelilo. Dej mu pánbůh lehké nebe," říká Vohnout.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy